Hruu Aselin yanına yakışacak isim önerileriniz varsa bekliyorum kızçeler 🥰 Yeni moda isimlere pek ısınamadım o yüzden yanına bir isim bulamadim 😑
Dadas Hruu bir Asel daha mı geliyor ❤️🥰 bende nasip olursa kızımın adını Amine Asel koymak istiyorum 🥰 fikir olabilir belki 🥰
Hruu Son_Almila evet o yüzden yanina yakışan eskimeyen bir isim secmeye çalışıyorum bir yeni bir eski 🤭🎊
Selin12- Hruu canım yanlış anlama yanliz asel ismini koymakta kararlimisin biraz hatta baya fena oluyorlar da
KucukAnne538 Selin12- Fenadan kastınız nedir ? Çok sakin çok akıllı kızım yap dediğini yapar yapma dediğini yapmaz adı da Asel🌸 neye göre genelleyip insanları yönlendiriyorsunuz bu şekilde bakın bende çok sakin oluyorlar diyeyim arkadaşa😄😄
mercimeginanne Selin12- komşumun kızı Asel çocuk kendi kendine büyüyor resmen hiç sesi çıkmaz sakin bir bebek:) bnm kızımda Asel çok şükür çok rahat bir bebeklik dönemi geçiryoruz :) ben direk burçlarına yoruyorum bu hallerini 🙈😂
beyah Hruu Ben kızımın adını lina koyucam asel istemiştim başına da eşimle son kararımız tek isim Lina oldu o yüzden önermek istedim umarım gönlünüze göre bi isim bulursunuz ♥️
KucukAnne538 Hruu Huy biraz da yetiştirilmeyle alakalı benim kızımın adı da Asel ve sakin çok akıllıdır 🥰
Hruu Selin12- himmm anlami cok hoşuma gidiyor kulağa cok güzel geliyor etrafımda kullanan olmayınca içime sinen bir isimdi baş ederiz inşallah yaramazlıklarina🥲
beyah Hruu cenneteki hurma ağacı demek ama araştırılınca sadece hurma ağacı gibi de çıkıyor bazı yerlerde🌸
Hruu Byztrkravc Şimdiye kadar yanına yakistiridigim tek isim Zümraydi 🥰 ama sanki içime sinmiyor isdee bu diyemedim ki 🥴
Zayna beyah asel bal demek yanlış öğrenmenizi istemem arapça kökenli kuran da da geçiyor ismiyle yaşaşın inşallah 😇