Taze1anne Yaaa sakın korkmayın, elhamdülillah maşallah kaymak gibi doğum yaptım sezeryan sayesinde. 😍 Normal doğum istedim, olmadı evet ama Allah belli ki böylesini hayırlı kılmış bana. 😍 Yarım saat içerisinde bebişimizi kucağıma aldım. Doğum sırasında kızım ile ten tene temas oldu benim için en önemlisi o. 😍 Size sezeryan sonrası tavsiyem şunlardır (Doktor mutlaka zaten söyleyecektir): İlk gün bol bol Nescafe içmek (spinal sonrası ağrıları yok ediyor harika bir şey), sıvı tüketmek, sezeryan sonrası gaz çıkışı için hemşirelerin söylediği saatten sonra bol bol yürümek (ben ilk gün büyük tuvaletimi bile yaptım yürüyüş sayesinde), ağrılarınız olursa hemşirenize söyleyin hemen serum veriyorlar öyle rahatlatıyor ki. 😍 Süt gelir mi gelmez mi diye takmayın bile, sezeryan olanların sütü gelmez diye kalıp varya, dinlemeyin dışarıdan kötü söylemlere, bol bol hoşaf içtim ben, hem tuvalete çıktım hem de süt için iyi geldi. ben de sezeryan oldum ama süt hemen geldi. Sütüm ilk gün az geldi yetmedi mesela, hastanemizde hemen mama veriyorlardı, sarılık olmasın diye ondan verdik. Eve geldikten sonra karnımı eski usül kuşak gibi bir şey ile sardım. Bugün beşinci gün, karnım dümdüz oldu. 😍 Olabiliyorsa dikişinizi estetik dikiş yapıyorlar zaten. Takmayın bile. İnanın o anın tadını çıkardım sadece. Ve şu an çok mutluyum beşinci günümüz. Hemen toparladım, ağrılarım çok az. Olumlu düşünün olur mu? 😍