37+4 haftalığız 01:00 beri (şuan 03.34) üç kere ishal şeklinde tuvalete çıktım ve oturturken göğüsümden uc yuvarlak süt geldi bayada var hanı damacana kapagı kadar diyim . Sizce doğum belirtileri arasında vsrmı bunlar 😣
İlk gebeliğim de bir bakarmısınız ?
Bence sabah hastaneye gidip bi kontrol ettirn
@Zeyzeyu19 benimde ilk gebeliğim canım 37+1 Haftalıgım dogum belirtileri arasında ishal var ama süt gelmesi normal o benden de geliyor artık süt kanallarımız çalışır vaziyette ve en önemlisi suyunun sancının olması nişanın da gelmesi dogum belirtisi ama nişan geldiğinde illa ki o gün dogurmuyorsun doguran da var tabi de 1 hafta 2 hafta sonra dogum yapan da var öyle diyim ☺️
HaticeBerkayBalat3103 evet dopru soyluyorsunuz . Nişan ve su en onemlisi onlarda şükür simdilik yok bir yanım hemen gelsin istiyor bir yanım da ne zaman isterse diyor ilk olunca süt gelmesi falan sasırtıcı geldi
ecemsmom evet bıcak batmaso gibi anlık ama . Bide ordaki kemiklerim sanki saatlerce egzersiz yapmısımda kemıklerım agrımıs gibi
ecemsmom bacak arana yastık koyamayo dene o az da olsa etkili oluyor
@Zeyzeyu19 rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah canım benim 2 gündür kasılmam oluyor ama yürüyünce oluyor sadece evdeyken bişey yok bende ne zaman gelicek diye çok merak ediyorum hayırlısıyla kucaklarımıza alalım inşallah 🙏🙏☺️
Zeyzeyu19 doktorunuzla en son ne zaman görüştünüz. Doğum zamanı ve şekli belli mi, ishal doğuma yakın olur, belirtilerden biridir. Süt yada şeffaf sıvıda normaldir.
Minaminisi normal dogum bebegın basıda asagıdaymıs cuma gunu gorustum ve cuma günü cagırdı tekrardan 2 gün var .
Zeyzeyu19 hadi hayırlısı ile geldin inşallah bebiş, eli kulağında😊