Msl_ege Emleyla bi de fazla battaniye göz çıkarmaz 😂 biz birini yatağın altın sermiştik birine kundak gibi yaptık diğerini de öğle yarım üstüne atmıştık . altını değiştirirken işedi 🤣 yataktaki ve kundak yaptığımız çiş oldu kaldık 1 battaniyeye . battaniye fazla götürün bi de eldiven fazla götürün . eller mainnacık oluyo çıkıveriyor düşüyor hep . onu da yerden alıp giydirmek olmuyor
Elif1608 Emleyla Bez, uzun kollu zıbın, patikli tek alt, eldiven, şapka, tulum bide kalın battaniye koydum. Ne olur ne olmaz üşümesin. Anne karnındaki sıcaklığı hissetsin☺️
Selcann Emleyla ben doğum yaptığım hastanede bebeğimi cok güzel temizlemislerdi giydirdikleride kızımda yandan olan takimlardandi patikli altta ama yine de çorabı goydiriyorlar bebekler ilk zamanlar çok üşür adaptasyon olsun diye ona gore giydirilir. Yani yandan atlet tarzı birsey üstüne yine yandan olan body çorap patikli alt şapka eldiven ve kundak örtü diye genelde 10 lu hastane cikisinin içinde olur ondan. Birde bez. Simdi yine hamileyim.bu sefer tulum yandan citcitli zibin çorap şapka eldiven bez bu şekilde koydum. Birde bebeğin kıyafetlerini hepsi bir arada minik harç tarzı birseye koyarsaniz verirken sikinti yasamazsiniz.
Anneyim42 Emleyla bu şey gibi olmasın evlenene herkes borcam getiriyor diye ev sahibi almıyor birileri de çoktan başkası almıştır diyip almıyor ya mesela ablamin o yüzden hala borcamı yok 😅 yenidogan çabuk büyüyor diye büyük almasınlar sizede 🙈🙈
Emleyla Anneyim42 😁😁😁 ama cidden öyle daha bebek dogmadan vermeye başladılar 😁😁 gerçi onlara bel baglamiyorum tabiki sadece ekstra şeyler olmasın die eşim askeri personel ve iki ay sonra bebiş dogunca gideceğim burdan gidetken uçakla olacak inslh oyuxden bebisle yük olmasın die😁😁😁
Embu Emleyla ben normal 10 lu hastane cıkışı vericem ( corap eldiven çapka uzun kollu zıbın alt üst takım battaniye ) ayriyetten muslin örtü vericem kuvete sersinler diye cıkıncada süslü tulum yaptırdım onları giydircem allah nasip edersee 🥰🐣
RumeysaNur34 Hastane tulum battaniye falan giydirecek ilk doğduğunda bende isimli hastane çıkışı yaptırmıştım onu da bir sonraki gün giydiririm diyorum 😊
Beyzabeser Emleyla iki tane de 5li cikistan yedek aldjm ben de yanima. 10lu olan guzelse oyle yap hem ilk anlarda batmaz temizce giydirirsin sonra foto falan cekersin :d benimkiler kendileri giydiriyomus ondan oylesine nolur ne olmaz diye koydum muhtemelen ben de 10luyu sonra giydiririm gibi
Kumru_ Emleyla Yeni doğan takım (alt üst, şapka, eldiven ) zıbın, iç gömlek, bir çift çorap, bir bez, penye battaniye koydum ben ☺️
Seyma_ck Emleyla Siz bebek için sordunuz ama biz annelerde önemliyiz😇kız kardeşim doğum yaparken ben gittim yanında.Nasıl doğum yapacaksınız bilmiyorum ama kızkardeşim normal doğurdu ebeler anne için koyu renk alt pijama istediler kanama olduğu için sanırım aklınızda bulunsun ben de koyu renk alacağım nolur nolmaz.Bir de kardeşime üşüme geldi iki gün üşüdü doğum sonrası bazı hamilelerde oluyormuş o yüzden hırka,çorap ta koyacam kendime😇
iki_bal_annesi58 Emleyla ben aldığım hastane çıkışı setini verdim giydirip getirmişlerdi o setin içinde bir alt üst takım birde tulum oluyor hangisini giydirmesini isterseniz onu koyun setin içine
yasemiinorhn Emleyla benim arkadaşım söyledi kanlı olacak bebek öylr süslü verme dedi normal Bi tane ver odada değiştir tekrar dedi 5 li hastane çıkışı vericem ben ilk başta içine de ayrıca iç zıbın seti aldım ben onu vermeyi düşünüyorum
Tubas1 Sude-96 yeni dogan olduğu için vucut ısıları düşük oluyor 1 çift koymak tavsiye ederim tulumun altında çoraplı olsada sorun olmaz hatta daha iyi olur
cahillesohbetikestim Emleyla 5 li hastane çıkışı önlüğü hariç bir adet bez bir uzun kol bir sıfır kol zıbın Çorap ve battaniye koydum zıbın hangisini giydirirler emin olamadım o yüzden ikisini de koydum 🥰