__hamisbianne__222 anneoluyorum27 bebeğiniz erkek mi kısmı peki? 12 haftalıkken maşallah ogrenmissiniz ben 15 haftalıkken daha cinsel organı gelişmemiş göremiyorum hiç tahminde bile bulunamiyorum dedi çok küçük dedi doktor pazartesi kontrolum War 18 +2 olucak inşallah ozaman belli olur heralde söylerler kesin ya
anneoluyorum27 __hamisbianne__222 valla kuzum ben doktoruma da dedim erken değil mi sonradan değişir mi dedim kesin kız dedi hazırlıklarına başlayabilirsin dedi
__hamisbianne__222 Mavistez Masallah ☺️ aynen 3. Olduğu için olabilir hemen hissettiyseniz bence erkek öyle tahmin ettim bende merak ettim bakalım cinsiyeti ne pazartesi benimde kontrolüm War heralde bilir doktor artk görür de öğreniriz heycanliyim açıkçası ☺️🤍
Mavistez __hamisbianne__222 ben 17 hafta oldum ama devlete gittiğim için asla söylemedi şimdi özele gideceğim net söylerler artık bende çok heycanliyim kız eekek farketmez gerçekten sağlıklı olsun ama insan merak ediyor birde benim plansız bir gebelikti başka düşünmüyordum ama nasipte varmıştı bakalm sizin neyiniz olacak
Htc456 __hamisbianne__222 bende 30 kiloya yakın aldım ilk hamilelikte yarısı gitti diğer yarısı gitmeden hamile kaldım. Karında oluşan yağ tabakası bebeği hissetmeye engel oluyor. 20. 21. Haftayı bekle Bi an hissedeceksin inşallah.
__hamisbianne__222 Lavinia21 sasiriyo insan işte cinsiyetten kaynaklı olabilir bebeğin durusundan kilodan kaynaklidaolabilir benim kilom War ondan sanirim
__hamisbianne__222 MelekMervertlek ay wallahi çok doğru 1 buçuk yaşında benimde oğlum hep diyorum içimdeki çocuk napiyo acaba çoğu zaman unutuyorum gerçekten ağrılarım oluyo benim ozaman aklıma gelio
mrvcl9 __hamisbianne__222 her kafadan bi ses çıkar boşversene 😁 ben 30 haftalık oldum bi kaç gün hareket etmedi girmediğim ne nts kaldı ne ultrason kaldı ne vermediğim kan kaldı maşallah hiçbişeyi yok uyuyormuş mışıl mışıl 😆😆
__hamisbianne__222 mrvcl9 maşallah 🥰 2 gün önce hissettim hareket ettiğini 2 gündür gene yok anlamadom oğlum da çok ağırdı bu bebeğimde ağır olcak heralde 🤷🏻♀️🙂
__hamisbianne__222 Mavistez bizdE öyle eşim istyodu ama ben bidaha bı müddet en azndan çocuk istemiyordum ama rabbimin hediyesi işte hamdolsun🤲😍 bende geçen hafta öğrendim kızım olucak insallahh rabbim ssglikls kucgmza almayı nasip etsin 🤲🥰
__hamisbianne__222 anneoluyorum27 Masallahh bende geçen hafta öğrendim inşallah kızim olucak 🤲🥰🧿 19 hafta olduk bugün tam 🧿🥰
anneoluyorum27 __hamisbianne__222 20.haftayı bekliyorum sabırsızlıkla çok hissetmek istiyorum nasıl birşey nasıl bi duygu merak ediyorum acıkcası
__hamisbianne__222 anneoluyorum27 ben hissettim 1 2 defa ama 2 gündür yok gene hissetmiyorum annelik işte endişe edio uzuluyo belkide tepiyo hareket edip ama ben tam hsedemiyorumikinci olunca kosturmaktan ♥️😀
Kibar_uslat __hamisbianne__222 canm bende hısetmedım taaa 21 haftaya kadr normaldır suan 30 haftalık masallah yerınde durmuyor 😀
__hamisbianne__222 Kibar_uslat maşallah Allah’a emanet bende net hissediyorum artk kızımın hareketlerini 20+3 olduk💕😍
busrasahinn __hamisbianne__222 benim 3. Ilk ikisi erkekti erkenden hissetmiştim bu sefer 20 li haftalarda hissettim kızım olacak ☺️
__hamisbianne__222 busrasahinn Hay maşallah 2 erkekten sonra ne kdr güzel rabhim saglikla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ewlatlarimizi 😍❤️🥰