F1903 Buketylz944 Evet gercekten cok ilgiili cok inancli bi insan Çorum olarak sansliyiz boyle bi doktormuz oldugu icin :))
kendincebirii Seher0 yaaa hadi inşallah yarın da haberleşelim inşallah ikimizde keseyi de bebişlerimizi de görürüz 😍 Çorum özele gidicem ben Özgül hanıma
Seher0 kendincebirii inşallah görürüz ya🤗 ben direk özel elitparka gittim sizin doktorları bilmiyorum 😄
kendincebirii Seher0 bende Çorum’u pek bilmiyorum açıkçası😅 Çorum merkez de yaşamıyorum 3 ay önce bi düşüğüm oldu devlette ki doktor yoktu doğru Çorum merkeze gittik orda tanıdım Özgül hanımı😊
Kelebek1388 kendincebirii Benimde geçen sene Bi kaybım oldu 3.5 sene önce öncede ilk yavrumu kaybettim takılmayın bunlara Allahın dediği olur
kendincebirii Kelebek1388 benimde ilk gebeliğimdi😞 Allahtan kimseye söylemedik kese kan dolmuş dedi doktor ama o gün annemin içine doğmuş sürekli aradı beni mecbur ona söylemek zorunda kaldım apar topar geldiler yanıma😞
Seher0 kendincebirii ben merkezdeyim ama devlettekiler hiç ilgilenmedi 3 farklı doktora gittim umursamadı bnde özel elitparka başladım
kendincebirii Seher0 bende kargıdayım burda kadın doğum doktoru yok Osmancık a gidiyordum o doktordan da hiç memnun değilim özele gidicem yarın ama çok uzak bize Çorum merkez nasıl yapıcaz bilmiyorum 🤷🏻♀️
Seher0 kendincebirii ben Osmancıklıyım😄 oradan Çorum merkeze geldim. Doktorların hiç bilmiyorum ama hiç gitmedim
Buketylz944 kendincebirii yok 7. Haftada kalp atışını duyduk 4 hafta sonra gitmiştim ikinci kontrole daha sonra 12. Haftalarda ikili tarama testi var sonra 16da cinsiyet öğrenirsiniz inşallah ayda 1 gitmiştim ben
kendincebirii Buketylz944 ya bende yarın gideceğim sma inşallah keseyi ve bebeği görürüz 5+4 olacağız
Merve-0535 kendincebirii Çorum’da oturmuyorm. Merzifonluym. Ama Çorum Özel de özgül bekara gidiyorm bende. Memnunum şuan çok şükür ❤️ İzmir de yaşıyorum. Burda aile yanındaym. İzmir’e dönmediğm sürece özgül hocaya devam edeceğim inşallah. İlgili doktor
kendincebirii Seher0 bende kargılıyım osmancıkta Koyunbabanın orda tanıdıklarım var iyi bilirim osmancığı🥰
annembabam Buketylz944 Sabri beyin lakabını söyleyeyim mi duydunuz mu 🥴👀😅bana kalırsa da duyduğum gibi degil de , duydum sadecec
kendincebirii Buketylz944 bende osmancığa çok yakınım biliyorum zeytinköyünü bizim köyün karşısında 😅
annembabam Buketylz944 kasap Sabri 🤣😁bana da Sabri beyi öneren kurumda çalışan bir diğer memure söylemişti . Doğumu vs de onyaptrmıs çok memnunum bakma duyumlara demişti . 🦹♀️