Nazoo_00 F1903 erken ama benim suyum sınır ve plasenta previa var, bu zamana kadar sıkıntısız geldigimiz için şükrediyorum 🙃
kendincebirii Kelebek1388 inşallah sağ Salim bebişinizi kucağınıza alırsınız bizde o günleri görürüz inşallah😍
Kelebek1388 kendincebirii Amin Allah razı olsun inanın o kadar çabuk geçiyorki dün gibi daha ilk öğrendiğimiz zaman şimdi gün sayıyoruz inşallah darısı size sağlıklı Bi gebelik geçirin inşallah öenmli olan o
Buketylz944 Kelebek1388 sağlıkla gelsin inşallah 😊 sezaryen sizin isteğinizle mi yoksa doktor mu gerek gördü benim doktorum Sabri bey normal doğum yanlısı biraz şimdilik herşey normal dedi bana da 31 haftalığım
Kelebek1388 Buketylz944 benim 3. Gebeliğim ilki mecburi sezeryan olunca diğerleri de öyle oluyor malesef
F1903 Nazoo_00 Anladim cok sukur o zaman saglikla sihhatle kavusun yavrunuzaa guzel haberlernizi bekliyoruuz 🥰🤲🏻
kendincebirii Seher0 randevum perşembeydi aslında ama yarın gidicem doktora dua edin inşallah görürüz👼🏼
F1903 kendincebirii insaallah insaallah canimm gelir gecer bi bakmissin dogmus kucagnda , Rabbim hepimize saglkla kavusmayi nasip etsinn 🤲🏻
kendincebirii Kelebek1388 Amiinnn inşallah🥰 benim bir kaybım oldu 3 ay önce o yüzden çok tedirginim bu gebeliğimde sürekli doktora gidip durumunu öğrenmek istiyorum inşallah sağlıklı bir hamile geçiririm 👼🏼
F1903 Buketylz944 Evet gercekten cok ilgiili cok inancli bi insan Çorum olarak sansliyiz boyle bi doktormuz oldugu icin :))
kendincebirii Seher0 yaaa hadi inşallah yarın da haberleşelim inşallah ikimizde keseyi de bebişlerimizi de görürüz 😍 Çorum özele gidicem ben Özgül hanıma
Kelebek1388 kendincebirii Benimde geçen sene Bi kaybım oldu 3.5 sene önce öncede ilk yavrumu kaybettim takılmayın bunlara Allahın dediği olur