Kelebek1388 Buketylz944 vay be 3 saatte fiyatlar değişmiş neyseki İstanbul gibi çok fazla değil napalm sağlık olsun doktorunuz kim
Hmyraam Buketylz944 benim erken doğum riskim var sabah akşam beklemedeyim 35 haftalığız. Tecrübelerimi anlatırım bnde merak ediyorum ☺️
Buketylz944 Bende 36haftalığım her hafta nst gidiyorum bekliyoruz bakalım ne zaman gelmek isteyecek ilk gebeliğim olduğu için normal olabilir dedi Sabri bey hayırlısı 😮💨😬😬😬
Hmyraam Buketylz944 Buketylz944 bebeğim kanalda şuan normal doğum gözüküyor ilk gebeliğim benimde ama bakalım ☺️bu hastanede epidural normal doğum yapan bildiğiniz var mı acaba
selnefee Suni sancı ile gece 12 saat sonunda doğurdum. Allah hepinizi zamanında bebeklerinize kavuştursun 🙏🏻🥰
F1903 selnefee sezeryan icin gün alacaktiniz normal dogummu yaptiniizz 🥰 Allah anali babali büyütsün gözünüz aydiiiin 🤲🏻💜
F1903 Buketylz944 ben 2019 nisan ayinda Sabri Lacinde dogumumu yaptim geceden sabaha cok iyi bi ebe vardi hala orda ama mecburi sezeryan olduk 😊 Hersey cok guzeldi guzel ilerledi darisi size bekleyen hepsine bakalim smdi covid surecinde nasl olcak nolucak 😊