kendincebirii Seher0 yaaa hadi hayırlısı olsun canım İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize 😍
Seher0 Buketylz944 evet öyle oldu. Ben belki bugün göremeyiz diye düşünüyordum 2 tane görünce doktorda şok oldu🤭
F1903 annembabam ben 13+6 yiz bugun 5 kg verdim cok istahsizdim ama zaten cok kilolu hamile kalmistim vermem iyi oldu 😅😅
kendincebirii F1903 evet bende öyle diyorum canım isteyince yiyorum ama doktorum bugün korkuttu beni biraz 3 ay içinde bir kilo al fazla alma dedi 🤭
Seher0 kendincebirii iki tane kuzenin ikizleri var ama erkek kuzenlerimin. Benimle bir alakası olmuyor diye biliyorum
kendincebirii Seher0 bende genetik diye biliyorum ne güzel ikizlerin olacak Rabbim bebişleri sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin canım🥰
kendincebirii Buketylz944 yaa ben yeni geldim eve Çorum özel hastanedeydim bugün 3-4 e kadar eşime de dedim hatta tanıştığım birisi sezeryan doğum yapacakmış diye keşke korona olmasaydı arkadaşın yanına uğramayı isterdim😊
kendincebirii Seher0 Allah rızkını da verir merak etme ne güzel iki bebiş bir anda büyütürsün pozitif bak 🤩