7266gnl Kızlar ayrı ayrı doğumhaneleri ve servis odaları var 4 sene önce açıldığında doğum yaptım özelden farksızdı hemşire ebeler ilgiliydi şu an ne durum da bilmiyorum
Hatice_32 Bende sehir hastanesine gidiyorum bende bekliyorum sezaryan olucam tek kisilik odalar da mi kalınıyor refakatçi alınıyormu merak ediyorum birde hangi doktora gidiyorsunuz memnunmusunuz
Simgee3003 Hatice_32 bende bilmiyorum havvana hocaya gidiyorum memnunum ama sancı anında annemi falan yanıma alırlar mı Merak ediyorum ilk doğum olduğu için bide çok yaklaştı korku heyecan var bakalım nasip
Nuku Simgee3003 sen hangi doktora gidiyorsun canım ben normalde Kadriye hanima gidiyorum ama 2 haftadır çağlayan beye gittim ondan da çok memnun kaldim
7266gnl Simgee3003 normal Doğum da doğum anına kadar istediğin kişi eşler hariç durabiliyor yanında sadece doğum esnası kapının önünde bekletiyolar pandemi sebebiyle işler nasıl bilgim yok
Simgee3003 7266gnl gerçekten mi ben doğumhanede sancı odasında annen bulunamıyor diye biliyordum şuan çok rahatladım annem girse iyi olur en azından destek olur şuan normal ama bebek 4 kg nasıl doğurcam pazartesi belli olacak 😔
Simgee3003 Nuku bende Nilay’a gidiyordum babası rahatsızlanmış 1 ay izinliymiş bende havvana hocadan memnunum tabi şuan bebiş kilolu napcam bilmiyorum doğum yaparsan haber verir misin 😀
Hatice_32 Nuku bende kadriye hanıma gidiyorum ve gerçek çok memnunum ama 2 haftadır randevu alamıyorum izinli olduğu için başka bir doktora da gitmek istemiyorum ama izni uzarsa Çağatay beye gidebilirim sizde memnunmussunuz
Hatice_32 Simgee3003 bi bilginiz varmi ne zamandan beri izinli olduğuyla ilgili ben 2 haftadır randevu alamiyorum
Simgee3003 7266gnl bende öyle düşünüyordum fakat normal doğumu denemem gerektiğini söylediler nasıl yapıcam bilmiyorum sancım ağrım açıklığım hiçbirşey yok suni alacak gibi görünüyorum ve bu beni korkutuyor 😔
Hatice_32 Simgee3003 teşekkür ederim 1 ay oldu kontrole gitmem gerek randevu da alamıyorum 1 hafta daha beklesem bi sıkıntı olurmu acaba bilmiyorum yada başka bir doktora mı gitsem kafam karıştı bu konuda