Nihal17 Drya55 neden kağıtta öyle yaziyo ki o zaman 🤔 hatta bende kaç kere doktora soruyum dedim hala kiz mi diye sonra bi değişiklik olsa soylerdi dedim sormadım
Drya55 Nihal17 bilmiyorum ki 14. Haftada ilk tahminini bulundu kesin erkek dedi 17. Haftayim gittim hocam hala erkek mi alışveriş yapacağım dedim hala erkek alışverişini yapabilirsin dedi bende yaptım 😊
Nihal17 Drya55 bj değişiklik olmasaydı bisey demezdi zaten ama hayırlısı olsun canım sağlıklı olsunda
NAZLIMMM2 Nisan8 ya tek olmadığıma çok sevindim sürekli aklımda nankörlük mü ediyorum ne farkedecek düşüncesi var ama yine de düşünüyorum sürekli takıyorum her an aklımda
2107 Serap_kartal5 15cı haftadayım şu an 12cı haftada kız dedi doktor ama yıne de bekliyorum detaylı ultrasonda tam belli oluyor o yüzden hiç bir şey almıyorum daha erken 🤭
blueberyy00 Serap_kartal5 bende öyleydim bugün gittik bacaklarını bacak arasını felan gördük boştu dedim tamam ayni hala kız değişmemiş ,🤭🤭 23. Haftadayiz 19. Haftada öğrendik cinsiyeti ondan beri bı kontrole daha gideyim öyle.hazirliga başlayayım diyordum 😂😂
blueberyy00 @Drya55 @Nihal17 @Serap_kartal5 Hanımlar ben o female yazısının ultrasona giren kişinin cinsiyet bilgisi olduğunu biliyorum male yazan var mıdır ki varsa yanlış biliyor olabilirim ama ordaki cinsiyet annenin yani bizim cinsiyetimizi gösteriyor
Nihal17 blueberyy00 ama erkekler kadın doğum bölümünde ultrasona girmeyeceğim için bence bebeğin cinsiyetidir yani öyle bence
blueberyy00 Nihal17 kadın doğum bölümünde değil ama ultrason cihazlarının özelliğinde olan birşey bence erkeklerde ultrasona giriyor sonuçta o yüzden ultrason kağıdında giren kişinin cinsiyetini belli eden bölüm var ben öyle biliyorum yani
Busraferdi7 Ayaz2016alya2022 Bende 29 haftalık oldum Rabbim nasip ederse inşAllah oğlumuz olacak balık gibi ordan orayada kayıyor yerindede oynuyor 😅😊