Yavuzz Ela000 yok canm ilkgun gayet iyidim diğer günler yüzüm baya Şişti sancısı oluyordu tabi ama haplarini içiyordum sukur iki haftayı bulmadan topladım 2gun sıvı yedim sonra ekmek çay yemek yedim
Asyarslan60 Ela000 ayyy merhaba bende çarşamba günü çektirdim 20 lik dişimi gömülüydü,yüzüm çok şişti ağzımı açamıyorum sizin şişlik ne zaman geçti acaba?
Ela000 Asyarslan60 çok geçmiş olsun, bir hafta sonra şişlik tamamen geçti. Hiç geçmeyecek gibi geliyordu 🥴
Ela000 Asyarslan60 bende 1 hafta sıvı beslenmistim 2 kilo verdim 😅 evet 10. Günde dikislerimi aldırdım hiç acımadı
Asyarslan60 Ela000 sizede çok geçmiş olsun cidden🙏 of yemek yemek istiyorum artııık😅buz uyguladınız mı 1 hafta boyunca ?bide dikişleri aldırıken uyusturma falan yapmıyorlar mı?
Ela000 Asyarslan60 cok teşekkür ederim 😅 ilk 2 gün buz uyguladım ama pek Bi ise yaramadı aşırı aşırı şişti yüzüm. Çok korkarak gittim dikislerimi aldırmaya uyusuturun falan dedim doktor guldu bana güven dedi gözümü kapattım 3 saniye falan sürdü şaşırdım 😅
Asyarslan60 Ela000 bende çıkar çıkmaz uyguladım ama bana mısın demedim davul gibi oldu benim de ama sanki çok az iniyor gibi,bide ağız kenarı tahriş olduğu için ondan da açamıyorum😅ne güzel kurtulmuşsun valla
Ela000 Asyarslan60 keşke kurtulsaydim 1 tane daha gömülü dişim var 😅 korkumdan 2 ay sonra gidip cektirecegim 😭🥲