efsun_kara Ela000 aynen 😄 ağrı da sabaha kadar çok olmuştu ama ertesi gün ağrı yoktu sadece yemek yemekte zorlanıyordum ama onun için de sürekli hazır çorba içiyordum,
Lulikli Ela000 apranax da çok güçlü bi ağrı kesici. Ama emziren annelere uygun mu bilmiyorum. Sağlık ocağına danışıp yazdırabilirsiniz. Ben ilk amelyatta onu kullandım ikinci de doktorum başka ilaç verdi hiçbir işe yaramadı 2 saatte bir ağrım tekrar başa dönüyordu. Ben de apranaxa döndüm.
Ela000 Lulikli apranax aldım doktoruma danışarak 3 4 saat emzirme dedi sonra emzirebilirsin. Çok teşekkür ediyorum tavsiyeniz icin çok iyi geldi 🌸
Denzk Ela000 korkurmak hiç istemem ama ben de 2 dikiş vardı ve çok zorlu geçirdim o süreci 2 hafta yemek bile yiyemedim artık ağlıyordum çeken bilir inşallah en kısa zamanda iyileşirsin 😊
Ela000 Denzk ay gercektende çok çok zormuş yüzüm balon gibi dolanıyorum evin içinde, aynaya bakınca gülesim geliyor güldükçe dikislerim ağrıyor, agriyinca da ağlayasım geliyor 🙄 değişik bi döngünün içindeyim shshsdjxj
Lulikli Ela000 ne demek şifa olsun💐 İşe yaramasına çok sevindim gerçekten gömülü diş amelyatı sonrası süreci çeken bilir. Bu arada dikişlerimi 10 gün sonra aldırmıştım ben. Sevgiler 💙
Yavuzz Ela000 bir buçuk haftada gexiyor cnm normal şimdi sis olması ilaç verdiyse kullan bende 2sini birden aldırdım uyutularak
Yavuzz Ela000 yok canm ilkgun gayet iyidim diğer günler yüzüm baya Şişti sancısı oluyordu tabi ama haplarini içiyordum sukur iki haftayı bulmadan topladım 2gun sıvı yedim sonra ekmek çay yemek yedim
mutlufatos19 Ela000 ben çektirmiştim benimde davul gibi olmuştu ama geçti 2 gün içinde kanaman felan varsa tükürme o yüzden kanıyordur sadece çorba iç haplarını yüttünmü geçer bide dudağını felan hissetmiyosan sakin emme yada dışleme öyle tik olur kalır ve dudağını yara yaparsın
Ela000 mutlufatos19 evet doktorda tükürme dedi yoksa geç iyilesirmis. Çorbayla besleniyorum inşallah çabuk geçer. Bide dikislerinizi kaç gün sonra alırdınız acı ağrı oldumu alınırken
mutlufatos19 Ela000 1hafta sonraydı galiba hiç ağrım olmadı valla doktorum çok iyiydi dişi çıkarırken bile hiç ağrım olmadı
efsun_kara Ela000 dedim ya korkudan 4 ay gitmedim actirmaya ama yavaştan açılıyordu kendi kendine, en sonunda hepsi açıldı kendiliğinden