merveyalcinkaya Deletedmom_1 selam 6 da benden olsun 12 kiloyla hamişliği bitirirsem çok şükür diorum 😂
Deletedmom_1 merveyalcinkaya ya son aylarda daha çok alınıyormuş bilemiyorum çok fazla almak istemiyorum 😕
merveyalcinkaya Deletedmom_1 ben ona inanmıyorum belki yavaşlicak belki sabit kalıcak kimisi var kilo bile vermiş bence tamamen kişiye bağlı bi etken hacimsel yani karnın büyür o ayrı ama ağırlığın sabit kalabilir
Deletedmom_1 merveyalcinkaya inşallah dediğiniz gibidir ya doğumdan sonra nasıl vereceğimi düşünüyorum şimdiden
Loveis16 Deletedmom_1 Bence çok kasmamak lazım ben canım ne istediyse yedim içtim hiç düşünmedim birazda bünyeyle alakalı galiba o yüzden hiç düşünme doğumdan sonra verilir bir şekilde bebişlerimiz sağlıklı olsun da 😍
Deletedmom_1 Loveis16 ya orası öyle tabiki sağlıklı olsun herşey hallolur ama normalde de 3-4 kilo fazlalığım vardı ya veremezsem diye korkuyorum
Burcumor-28 23 haftalığız 8 kilo aldım.kilo almama rağmen göbek yeni yeni çıkıyor.Gayet mutluyuz umrumda değil.😂
Deletedmom_1 Burcumor-28 ya aslında bana dışarda gören herkes kilolu durmuyorsun diyo göbeğim baya çıktı kiloyu sanki ben almamışım gibi geliyo bilmiyorum 😂
merveyalcinkaya nanna neler yaptın bu kadar hafta bu arada bebiş nasıl kız mı erkek mi bide haişlik öncesi kilon kaçtı hangi haftalarda ne kadarla aldın bu kiloyu