Kızlar 39 haftaya girmişim nasip olursa bu Pazar dogumum var devlete olucak bana devleteki doktor catı muyanesi yapmadı nts de bakmadı tek dedigi şey bebegin kafası aşagı da normal doguma uygun Pazar acilden girdinmi dogumu suni ile başlatırız bende icimde bi korku oldugu icin dün özel e doktora gitim anlatım durumu özel de ki doktor şaşırdı nasıl catı muyanesi yapmaz dedi bende yapmadı dedim perşembeye randevu verdi gel son kez kontrol edeyim catı muyaneni yapayım durumuna bakalım ona göre kendi doktoruna Pazar anlatır doguma öyle girersin dedi şimdi benim korkum var normal doguma karşı kendimi alıştırmıştım herkes doğuruyor ceren kızım sen mi doguramıcan sıkcan dişini dogurcan bebeni kucagına alcan dedim hep bebegime kavuşmaya odaklanmıştım ama bikac gundur cevremdeki insanlar beni korkutu gerdi senin daha önce kalp sorunun vardı sen nasıl dayancan suni sancı cok zor catına her saat başı ele bakıyorlar yok cok acıyor deyip sen dayanamaz fenalaşır bayılırsın ölürsün dediler cok korkutular etkilenmemeye çalıştım ama sanırım cok gerilmeye başladım cünkü ilk gebelik ilk Doğum nasip olursa başıma ne gelicek napcak olduklarını bilmediğim icin korkuyorum birde suni öyle iki saatlik alınan bişey değilmiş kimi 8 saat kimi 9 saat alıyormuş açılma olana kadar tabi herkesin bünyesi dogumu farklı bunu bende biliyorum ama korkuyorum ben nasıl kendimi motive edip sakinleştirebilirim cünkü başka carem yok normal denicekler devlete malesef sezeryan yapmıyorlar bu suni sancı dayanılmıcak kadar kötü mü fikri olan yazsın etkilenecek olan da lütfen icerige tıklamasın lütfen Doğum yapanlar devlete az da olsa bana bilgi verirmi en azından az bilgi verseniz bilgilensem öyle gitsem