alcang nevarneyokk ben su gelme olayını yaşamadım ama yataktan kaldıran bişeyse duştayken gelse de hissedersin
nevarneyokk Ben duramayacağım kızlar çok ağrı giriyor duşta bile duramam acile gidicem dua edin bana ecemsmom alcang
ecemsmom nevarneyokk farkedersin hiç durmuyormuş su aktıkça akıyormuş doktor anlatmıştı bana sancı vs olursa duşa gir çık sıklaşırsa felan beni ara demişti
ecemsmom nevarneyokk dualarım seninle haber ver canım Duramıyorsan git tabi en azından nst felan bi bakarlar
aanemon-6 Yalancı sancı olabilir duş al suyun gelirse anlarsın çünkü aktığını hissediyorsun ama durduramıyorsun dedikleri gibi takip et artmazsa 1-2 saate geçerse yalancıdır bende 2-3 hafta olmuştu öyle
nevarneyokk Helpmee SelinYakgul Seymaben tazeannecik1 Busra_Yildiz alcang ecemsmom incisu Acile gittim nstde bir tane büyük sancı çıktı onun dışında pek sancım yoktu. Alttan muayene yaptılar bebek kanala çok güzel yerleşmiş dedi . Çok akıntın var rahim ağzın yumuşamış artık çok vakti kalmamış artık 1-2 haftası var dedi. Yarın kendi doktoruna git bu gece 10 dakika bir sancı girerse bekleme gece git dedi . Ağrı kesici serum yaptılar eve geldim şimdi çok hafif belimde ağrım var yarın kendi doktoruma gideceğim. Hepinize teşekkür ederim ❤️🥰 Sizi seviyorum
Busra_Yildiz nevarneyokk aaa okadar mı kötü. Git bakalım ne diyecekler canım. Doğsun diye diye ağzımızla erken getircez bebeleri 😊
tazeannecik1 nevarneyokk Canım hiç bir fikrim yok ama acile git bence bi,benimde ilk hamileliğim bu ben giderdim kesin
Yseliminannesi nevarneyokk sürekli olan bir ağrı ise yalancı sancıdr doğum sancısı bir iki saate sıklaşır ve belli aralıklarla gelir yatıyorsanız biraz yürüyün bir duş alın muhtemelen geçer
alcang nevarneyokk ay bende az önce yazmıştım tam. Yarın doktorun mutlaka güzel bi bilgilendirme yapacaktır bundan sonrası için. Tekrar çok geçmiş olsun, bizde seni seviyoruz 🥰
Busra_Yildiz nevarneyokk aayy hadi inşallah sağlıkla canım benim 😍 bakalım doktorun ne diyecek 😊 sadece yumuşama mı varmış açılma olmamış mı ?
SelinYakgul nevarneyokk canım Rabbim sağ Salim kucağına aldırsın inşallah tek avazda 🙏 güzel bir haber verdin. Dualarımdasın 🌸 bolca dinlen şimdi 🎀