nevarneyokk Belimde ve karnımda sürekli devam eden bir ağrı var ama karnımda kasılma yok neden oluyor bu ağrı bilen varmı lütfen ?
nevarneyokk nanna Hayır hiç yormadım şuan da da yatıyorum zaten kasılmam yok ama belim den karnıma rahmime doğru ağrı var
incisu nevarneyokk nts ye girmeni ister doktor belki 1 saate kadar geçmezse git bence canım geçmiş olsun
alcang nevarneyokk ılık bir duş al, biraz uzun kal hatta karnına falan ılık su tut, sıcak olmasın ama o zararlı olabilir
alcang nevarneyokk eğer geçmeyen sürekli bi ağrıysa doğum sancısı değildir. Ama belden girip kasıklara vuruyosa ve aralıklarla girip çıkıyosa doğum sancısıdır.
nevarneyokk Helpmee SelinYakgul Seymaben tazeannecik1 Busra_Yildiz alcang ecemsmom incisu Acile gittim nstde bir tane büyük sancı çıktı onun dışında pek sancım yoktu. Alttan muayene yaptılar bebek kanala çok güzel yerleşmiş dedi . Çok akıntın var rahim ağzın yumuşamış artık çok vakti kalmamış artık 1-2 haftası var dedi. Yarın kendi doktoruna git bu gece 10 dakika bir sancı girerse bekleme gece git dedi . Ağrı kesici serum yaptılar eve geldim şimdi çok hafif belimde ağrım var yarın kendi doktoruma gideceğim. Hepinize teşekkür ederim ❤️🥰 Sizi seviyorum
alcang nevarneyokk girip çıkıyo olması lazım kramp gibi düşün. Bi duş al takip et düzene girer ve sıklaşırsa muhtemelen doğum sancısı. Panik yapmana hiç gerek yok ama bi duş al sonra yine yaz bize, çok geçmiş olsun
Helpmee nevarneyokk bendede olmuştu aynısı yalancı sancıdır dedim bikaç saat sürdü geçti doktorumda bebek dönmüş olablr dedi Belki sendede kanala girmiş olablr Ama yinede takip et kendini su nişan vs
ecemsmom nevarneyokk farkedersin hiç durmuyormuş su aktıkça akıyormuş doktor anlatmıştı bana sancı vs olursa duşa gir çık sıklaşırsa felan beni ara demişti