cnn34 Sila_99 Nisan8 gerçekten mi benimde son zamanlarda boğazım hep kuruyo uyandığımda su içsemde zor geçiyo daha 10. haftamıza yeni gircez bende de olabilir mi
Nisan8 cnn34 şekerin enn en büyük belirtisi su içersiniz içersiniz ağzınız kurur sürekli idrara çıkarsınız.
Fk_noire Yseliminannesi 75 mg’lık,1. Saat 185 , 2. Saat 152 çıkmıştı benim 😊. Doktorum doğumdan 3 ay sonra 100 mg tekrar yaptırıp kalıcı hale mi geldi yoksa doğumla gitti mi diye kontrol edecek. Çünkü bazı gebeliklerde doğumdan sonra da kalıcı olabiliyormuş…
Yseliminannesi Fk_noire anladım cevabınız için teşekkürler☺️Benimde 50mg yapıldı 1. Saat ölçümle 156 çıktı ailemde şeker hastası da var zaten ama bir belirtimm yok şekerle ilgili sadece biraz tatlı şeyler istiyo canım sizin sonrasında süreciniz nasıl ilerledi doğuma kadar diyet mi yapmıştınız
cnn34 Nisan8 süreklide acıkıyorum sağlık ocağında dün ilk kontrolüm vardı sabah aç karnı kan idrar aldılar acaba şekerime de bakmış olabilirler mi ? bugüne kadar açlık şekerim hep yüksek çıkmış tok gitmişimdir diye düşündüm hep
Nisan8 cnn34 sizi korkutmak için söylemiyrm ben sadece belirtileri çok iyi biliyrm hamilelik şekerinizin ölçülmesi için aç karnına kan vermeniz yeterli değil extra şekerli su içiriyorlar bilemm kaç CC ona göre açlığa ve tokluğa bakılıyor lütfen yaptırın
cnn34 Nisan8 açlık kan şekerim düşük çıkmış onu ayrı yaptırmam gerekiyo demekki bidahaki kontrolümde söyleyeceğim doktora teşekkür ederim
neslican0644 Berru teşekkür ederim. Küvözde 35.güne girdik ama durumu ilk zaman göre daha iyi. Biraz enfeksiyon var antibiyotik tedavisi yapılıyor ve kilo aldırmaya çalışıyorlar. Solunum cihazından felan geçen hafta kurtulduk
Masalmasal2 Ben aylardır diyet yapıyorum. Devamlı ölçüm yapıyorum. Haftam ilerledikçe Suyum fazla çıkmaya başladı erken doğum riski oluştu. Listeme uymadığımda Yüksek çıkıyor. Çok dikkat ediyorum o yüzden
neslican0644 Ayse0771 ben iyiyim bebeğim de küvöz de ewime getirmek için gün sayıyorum. Daha iyi olacak inşallah 🥰
Berru Lulikli sağlık ocağında kaç haftalık yaptirdiniz bu testi ben şeker yüklemesine karşıyım ama bunu yaptırabilirim şuan 20+2 gunlugum
Lulikli Berru 3 aylık şekerine bakalım dedi hemşire. Yani testin adı oymuş rutin kan alıyorlar o şekilde bakıyorlar canım. testin adı hbA1C googledan da araştırabilirsin.