NekwaSultan OzgeBdrr6 Sağolasın canim teşekkür ederimm;) Duaların için içten aminleeeeerr. Doğum sancılarımı çekerken çok dua etttim tüm hamişlere kopkolay bir doğum için.. bebek isteyenlere Rabbim kabul etmistir inşallah ;)
OzgeBdrr6 NekwaSultan inşallah canım tüm hamiş annelerimize tereyağından kıl çeker gibi doğum nasip etsin Rabbim 🤲🏼🤲🏼🤲🏼🤲🏼
iremby OzgeBdrr6 benimde carsamba randevum bende net cinsiyet öğrenme heyecaniyla bekliyorum 🙈 insallah ogreniriz
IlaydaOrhanKopuz OzgeBdrr6 günayydııınnn 🙋🏻♀️ Güne çok güzel başladık kahvaltımızı yaptık birazdan kahvemizi de yapıcaz kızımla keyif yapıcaz 😀 babamız gece çalışıyor 2 gibi de onu uyandırırız bizi biraz gezdirir sonra işe gider biz de durumlar böyle 🤰🏻
OzgeBdrr6 IlaydaOrhanKopuz oooo hamileliğin bal ayı ne güzel biz bugün biraz sakiniz ananemiz geldi kahvaltımızı yaptık çay keyfi yapıyoruz 😇😇 çaya buyurun gelin 🤗🤗
IlaydaOrhanKopuz OzgeBdrr6 siz de kahveye buyurun gelin 🌸 evet gerçekten herkes tadını çıkar ikinci trimesterin diyor ben de öyle yapıyorum 😀😀 son aylarım da Allahtan sonbahar kışa denk gelicek.bu sıcaklar sa son aylarında olanlara Allah yardımcı olsunnn 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
OzgeBdrr6 IlaydaOrhanKopuz Amiiiiin 🤲🏼🤲🏼 Rabbim bi bunda kurtarsın hepimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin meleklerimizi 😘😇😇
OzgeBdrr6 Mnlya Rabbim tez zamanda inşallah şifanızı verir kuzum 🤲🏼🤲🏼🤲🏼 İlk aylardamısın benim ilk aylarımda senin gibiydi günden güne kilo verdim 45 kiloyken 42 ye kadar düşmüştüm bulantı mahvediyo ama inşallah sen yavrunla öyle olmazsın canım 😇😇
OzgeBdrr6 Mnlya geçer kuzum inşallah ben şuan gayeet rahatım maşallah bi yaramazlığımız yok bizde bugün 16. Haftadayız turp gibiyiz 💪🏼😘
Glstn Cansueliz Canım çok geçmiş olsun.Benim de geçenlerde şiddetli baş ağrılarım oldu.Bana faydası oldu diye öneriyorum. Patatesi yuvarlak yuvarlak dilimle alnına koy sıralı şekilde üzerine de tülbentle bağla.Sonra bir yarım saat uyu inşallah geçer.Ben böyle yapıp bir tane de parol yutup uyuyordum kalktığımda geçmiş oluyordu.😊