NekwaSultan OzgeBdrr6 Ben daha ayamadim ;) Minik yavrum gece geç uyuttu ;) Perşembe doğum yaptim daaa :) darısı tüm bekleyenlere inşallah ;) Herkese günaydınnn ;)
iremby OzgeBdrr6 hafif kasık agrilariyla basladik ama 16.haftaya girmis olmanin mutlulugu var uzerimizde 😍 haftayada randevumuz var randevumuz yaklasiyor biran once gelsede bebegimi gorsem
OzgeBdrr6 Happygirl10 Happygirl10 ayy ya her görmeye gittiğimde benide o heyecan sarıyo hadi maşallah melek annesi biriciğini bian önce görsün 😘😘😘
OzgeBdrr6 Efuli53 tüüüh ya sarımsak sür iyi eder ben uçukladığımda hep sürerim geçer hemen inşallah geçer şifa olur 🤲🏼
OzgeBdrr6 Cansueliz Cansueliz canım ya 😔😔 bununla geçmiş olsun o baş ağrısı inşallah tez vakitte geçer kuzum 🤲🏼🤲🏼
Glstn Cansueliz Canım çok geçmiş olsun.Benim de geçenlerde şiddetli baş ağrılarım oldu.Bana faydası oldu diye öneriyorum. Patatesi yuvarlak yuvarlak dilimle alnına koy sıralı şekilde üzerine de tülbentle bağla.Sonra bir yarım saat uyu inşallah geçer.Ben böyle yapıp bir tane de parol yutup uyuyordum kalktığımda geçmiş oluyordu.😊
OzgeBdrr6 NekwaSultan ayyy yaaa Maşallah Sübhanallah kuzuma Rabbim nazarlardan saklasın kuzuyu 😇😘😘😘 Rabbim tüm anne adaylarını bi bunda kurtarmayı nasip etsin 🤲🏼🤲🏼🤲🏼 Sanada çooook geçmiş olsun canım 😘😘😘
OzgeBdrr6 iremby iremby bizde bugün tam 16. Haftaya girdik bizde sabırsızlıkla pazartesiyi bekliyoruz biriciğimi göreceğim bakalım inşallah Pazartesi cinsiyetini öğreneceğiz 😇😇🤲🏼
NekwaSultan OzgeBdrr6 Sağolasın canim teşekkür ederimm;) Duaların için içten aminleeeeerr. Doğum sancılarımı çekerken çok dua etttim tüm hamişlere kopkolay bir doğum için.. bebek isteyenlere Rabbim kabul etmistir inşallah ;)
iremby OzgeBdrr6 benimde carsamba randevum bende net cinsiyet öğrenme heyecaniyla bekliyorum 🙈 insallah ogreniriz