Ozgebhb papatya56 hamilelik öncesi kullanıyordum ama şimdi kullanmıyorum şu anne kilodu diye tabir ettiğimiz beyaz pamuklu kilotlardan aldım a101 den onlardan kullanıyorum değiştire değiştire 😅
Ness3 Ben tüm gebelik kullandım çok sık değiştirdim ve fmf hastası olmama rağmen 1 kez bile idrar yolu enfeksiyonu olmadım gebelikte. Günlük ped e bağlıyorum
papatya56 Ness3 Ben serklajlıyım enfeksiyon olmamam lazım camasır yetişteremiyorum hamilelikte günlük ped iyi değil diyolar doktoruma sormayı unuttum
2melekannesi_ papatya56 o zaman ekstra dikkat etmeniz lazım enfeksiyon falan olmasın diye. Şey yapabilirsiniz pamuklu kumaş ya da havlu gibi bişeyden kesip kesip günlük ped yerine onu kullanın
papatya56 Ozgebhb Benım bı tane var hamilelik çamasırı yetısteremiyorum anne çamaşırı sürekli oluyo mu bimde canım
Ness3 papatya56 ben koteks den çok memnunum dediğim gibi hiç sorun yaşamadım ama şimdi diyemem ki kullan en iyisini doktorun bilir tabii ki.
Ozgebhb papatya56 şu normal beyaz pamuklu külotlar ben daha 16. Haftamdayım göbeğim çok olmadığı için L-Xl bedeni oluyor karnımı sıkmıyor 3 lü paket şeklinde satılıyor. En uygun fiyatlı olanları
nanna papatya56 yoo doktora akıntım oluyor dediğimde günlük ped kullam demişti geçen hafta da tam idrar kültürü falan verdim enfeksiyon vs çıkmadı
Lulikli papatya56 benim de aynı canım yetişmiyo çamaşır o yüzden kullanıyorum ama maksimum 3 saat kullanıp atıyorum bidaha takmıyorum.
mathildaa papatya56 evdeyken sadece cok yoğun akıntı varsa kullanıyorum ama dışarı çıkarken hep kullanıyorum ve sık değiştiriyorum. 38+5 olduk hic enfeksiyonum olmadi. Parfumsuz koteks kullanıyorum belki ondan sebep bi zararı olmamıştır
ZZeynepP1903 Ben havlu kagıt kullanıyorum kendimi bildim bileli ve hiçbir sorun yasamadım. Bende serklajlıyım üstelik bi zararını görmedim. Her lavobada degişiyorum içim rahat temiz oluyor en azından.
papatya56 ZZeynepP1903 Bende havlu pecete kullanıyorum canım sürekli çamaşır değiştiriyordum çamaşır yetişteremiyorum
-asez- Bende inanılmaz hamilelik öncesi enfeksiyon geçirmeme rağmen hamilelik boyunca çok çok sık olmakla birlikte günlük ped değiştirdim çok şükür enfeksiyon olmadım. Kokusuz olmasına dikkat edilmeli