ozgekosaraytekin Ruya1106 evet sanırım tıkladıysa daha fazla acıyormuş, geçti gitti bitti😅. Açılmış oldu. Ovulasyon takibi yapın mutlaka. İnşallahe n kısa sürede sonuç alırsınız 🌸
Mayaslan Ruya1106 tüpler kapalıysa ve işlemden sonra açıldıysa o ay kalkabilirsin hemen. Açıksa sorun başka bir şeydir. Buna göre değişir yani. Ben de çektirdim, açıkmış zaten, o yüzden klomen ve çatlatma iğnesiyle kaldım.
Benocan Ruya1106 doktorunuz aynı gün niye sonuca bakmadı ki ben çektim anestezi aldım cesaret edemedim normaline yukarı çıktım hemen söyledi .
Burjjjju Benocan bende bugün anestezili çektirdim. Hemen sonucu paylasti. Rahim tuplerinde herhangi bir sorun yok ancak yara varmış ilaç verdi gecmezsev1 ay sonra yakarız dedi
Ruya1106 Benocan bir tüpüm kapaliymis açmış.2 ay bekleyelim dedi. Olmazsa tüp bebek yaparız dedi gebelik şansı yuksekmi acaba
Benocan Ruya1106 Allah nasip eder inşallah stres etme günlerini falan sayma akışına bırak herşeyi ben öyle yaptım onay tuttu ilk kez bi ay ben adet günlerimi saymadım. Bi de aşılama vesayire denemeden hemen tüp bebek demesi de biraz tuhaf değil mi