Beyzan738 Cotanakk Bende de vardı sivilce kremi aldm eczaneden tam baslicam hamile oldgmu ogrendm hiç sürmedim zararlı olnca ama gercekten her sabah koca bı sivilceyle uyanyorm onuda geçtim bir parça purussz yer yok hertarfm sivilce ve lekesi kaldı ne sürülüp geçer hamilelikte etkili blmyorum bilen kullanan yazsın sabun vs ise yaramyor
tazeannecik1 Brvndkm Ben 27. Haftadayım hala bu problemi yaşıyorum canım maalesef bazen bebek gibi oluyor suratım bazen sivilceli bir yol bulamadım 🥲
Yeniiannecikk Brvndkm valla ben ilk kızımda aaaag yüzüm hep sivilceydi 😑 sonra çay ağacı sabununu kullandım 2 günde fark etti sönmesi 😍😍😍😁
sedefyrs1101 Aleovera sürebilirsin canım çok iyi geliyor, Birde türk kahvesinin telvesi. Ablamın yüzü sivilceden geçilmiyordu şimdi pürüssüz bir yüzü var 🙏
Fkryesrdr Brvndkm benimde 8 9 haftalıkken aşırı artmıştı daha sonra tamamen bitti şuan 15 haftalığız bir iki tane yine çıktı onuda yediğime içtiğime bağlıyorum açıkcası. Bebeğimiz için eşimin aldığı dalin sabunu kullanıyorum iyi geliyor 😂
Kard_de_len02 XGlcn hayırlısı ile kucağımıza alırız inşllah bügün ilk defa kustum ve kasıklarım ağrıyor biraz korkuyorum bişey olacak diye
XGlcn Kard_de_len02 korkma iyi dusun hersey yolunda olsun.. haber edersinn yarin icinn 🥰 benimde haftaya cuma randevu. Kassiklarim benimde agriyor kusma falan yok.
Emleyla Brvndkm bugün haberlerde çıktı karnıbahar ve brokoli baya bı ise yariyormus tedavi ediyormuş int bı bak istersen kuzum