Brvndkm 8 haftalık hamileyim ve yüzümde sivilceler çıkmaya ve giderek artıyor bu normal mi acaba başka belirtim yok
Ela532 Brvndkm benim tüm vucudumu sardı canım katı sabun ile yıkanıyorum (hacisakirin) sanki biraz iyi geldi
1Ezgiii Brvndkm benimde hamileliğimin basında güzüm mahvoldu ama sonra bebek gibi oldu bebiş iyileştiriyor annesi hic takma kafana ilerleyen haftalarda geçer 🌸
Melekk-911 Brvndkm benimde baslarda öyleydi azaldı. Tek tük çıkmaya başladı . İlk gebeliğimde sivilceden eser yoktu yüzüm çok guzellesmisti kızım oldu , şimdi sivilce çıkıyor oğlum olacak inşallah
zehsan Melekk-911 benim de ilk hamileliğimde kızım oldu yüzmde sivlce olmadı şimdi 4 haftalık hamileyim yüzmde sivilce cıktı ama cinsiyt belli degl dha
Beyzan738 Brvndkm Beni görsen yüzüne sukredersin yanaklarım çenem mahvolmuş durumda hem sivilce hemde sivilce lekeleri görsen kıpkırmızı Ck utanyorm artk eşimden bile utanır oldm
Kard_de_len02 Brvndkm bizde 8 haftalığız ve dediğin gibi yüzümdeki sivilceler hariç hiç bir belirtim yok cıma günü kalp atışını duymaya gidcez umarım bir sorun yoktur belirtim yok diye biraz korkuyorum umarım herşey yolundadır.
XGlcn Kard_de_len02 Ay benimde 3ncu bebegimm sivilce bide kasik agrisi oluyor arada baska belirtimde yok benim. Bizimde haftaya cuma randevu🥰 icini ferrah tut sen umarim hersey yolundadir.
Kard_de_len02 XGlcn hayırlısı ile kucağımıza alırız inşllah bügün ilk defa kustum ve kasıklarım ağrıyor biraz korkuyorum bişey olacak diye
Crnnn7 Brvndkm 25 oldum hala kurtulamadım o sivilcelerden … bi de zaman zaman çoğalıyor çıldırmak üzereyim
milkshake Sivilce çıkmaz kolay kolay benim yüzümde heleki yanağımda felan şimdi 2 tane çıktı kocaman ben şok 4+1’im ilk hamileliğimde hiç çıkmadı hatta dahada güzelleşti yüzüm saçlarım kızım oldu ❣️ Ama bu sefer anlamadım inşallh geçer😅
Beyzan738 Cotanakk Bende de vardı sivilce kremi aldm eczaneden tam baslicam hamile oldgmu ogrendm hiç sürmedim zararlı olnca ama gercekten her sabah koca bı sivilceyle uyanyorm onuda geçtim bir parça purussz yer yok hertarfm sivilce ve lekesi kaldı ne sürülüp geçer hamilelikte etkili blmyorum bilen kullanan yazsın sabun vs ise yaramyor