tugbaninmucizesi Gl-SeherDvLcuSar aynı benim de böyle oldu canım bakalım haftaya 2li testim var o zaman kesin belli olur inşallah değişmez sizin de inşallah Allah gonlunuzdekini verir😊
Damla3434 tugbaninmucizesi ikili testte cinsiyet söyleniyor mu ? 2 hafta sonra 11 haftlık olcam ikili test yaptırıcam öğrenebilir miyim cinsiyet ?
Gl-SeherDvLcuSar tugbaninmucizesi amin inşallah hakkımızda hayırlısı artık erkekse eğer onada alışırım bi süre sonra 😊
Gl-SeherDvLcuSar Deryaq Sivri gibi çok çıkmadı hamileligimde bulantı kusma olmadı uykum çok var ve halsizlik
Ozgur Deryaq canım kızımda hamilelik yaşamadım ikincisi çok kötü belim agriyor oturdu mu kalkamiyorum kiz a gore karnım sivri diyorlar
Damla3434 Gl-SeherDvLcuSar bende de kusma en üst seviye, halsizlik uyku çok fazla yok sivilce oluyor geçiyor ara ara :) kusma olmaması büyük şansın inşallah hemen geşer benim de
Prensesininannesi Gl-SeherDvLcuSar daha çok değişir doktorlar canım sen ayrıntılıyı bekle net bir şekilde öğren
Prensesininannesi Gl-SeherDvLcuSar Benimde başıma geldi çünkü birde traftaki çok bilmişlerde yorum yapıyor dpktor kız dese erkek karnı diyolsr erkek dese kız gibi diyolar sabrettim 20 yi bekledim net bir sekilde öğrendim doğuma az kaldı etrafımdakiler hala susmuyor gerçi 🤷♀️
Laurenkiz Yakın arkadaşım doğuma 1 ay kala öğrendi erkek olduğunu😂tüm hazırlıklar kız yönündeydi, cinsiyeti 5.aydan beri kız diyordu 2 doktoru da🤷🏻♀️ Hepimiz şok, olabiliyor sanırım
Emreninannesi Gl-SeherDvLcuSar benim ilk öğrendiğimde doktorum erkek dedi, emin misiniz doktor bey dedim, valla pipili kız beklemiyorsan erkek geliyor dedi 😂😂
Gl-SeherDvLcuSar Deryaq hamile olduğumu öğrenince erkek hissediyorumdum rüyamda görmüştüm sonra Dr kız diyince kıza adapte oldum ismini bile koymuştuk diğer Dr pat diye erkek diyince çok tuhaf oldum garip bi haldeyim 😞kızı çok istiyordum
Songulcuk27 15 net öğrenilmezmi net öğrenmek için kaçıncı haftayı beklemek lazım ben yanılma olmaz die düşünüyordum bu yanılmalırı görünce şaşırdım 🤷♀️
Songulcuk27 15 net öğrenilmezmi net öğrenmek için kaçıncı haftayı beklemek lazım ben yanılma olmaz die düşünüyordum bu yanılmalırı görünce şaşırdım 🤷♀️