Gl-SeherDvLcuSar Selam kızlar Kafam çok karışık 14.haftamda Dr tahmini kız dedi 15.haftamda kesin kız dedi.Dün başka bir doktora gittim kesin erkek dedi 17.haftamdayım şuan başına böyle birşey gelen varmı.tabi önce sağlık olsun ama kıza kendimi çok kaptırmıştım Dr erkek diyince şok oldum içim çok tuhaf😯
tugbaninmucizesi Gl-SeherDvLcuSar pipisini goeterdiyse erkektir canım gostermediyse ya da sen gormemissen kiz olma ihtimali vardır doktorun tecrübesiyle alakaliymis kemik yapısından falan da anliyolarmis 😊
mrvty Gl-SeherDvLcuSar bana da 12.haftamda %90-95 kız dendi 16.haftada erkek... bir sonraki randevuyu bekliyorum
Bskrt Gl-SeherDvLcuSar bazı erkeklerde testisler 16. Haftada aşağı iniyormuş O yüzden geç oluşmuş olabilir, pipisini gördüyse doğrudur
Harunnisa Gl-SeherDvLcuSar soyleki erkekte ynilma payi cok büyük ama yinede bilemem allah gönlüne gore versin daha sonra yine baktir
Agg0207 Banada ilk önce rrkek dedi doktor 19+5 te %80 kız dedi ama süprizde yapabilir erkegede benziyo dedi 21. Haftadayım hala kesin net ögrenemedim 23. Haftada doktora gidince inşallah kesinleşicek
Ozge11 mrvty Neye göre kız diyorlar bacak arası boş olduğu için mi . Bana da 13 de kıza benziyor dedi emin miyiz dedim cinsiyet belli olmadığında kız diyoruz dedi 😁 ben de 17.haftayı bekliyorum
Damla3434 Ben henüz 9 haftalığım. Çevremdekiler belirtilere göre kesin erkek diyor. Kesin Kız diyen de var... doktor henüz tabii ki yorum yapmıyor bile... ama ben de değişik durumdayım anneler hisseder derler ya his yok yani... doktorların size böyle bi kız bi erkek demesi nasıl bir duygusal durum yarattı çok iyi anlıyorum. Gönlünüzdeki olsun inşallah ☘️
Seda_Kptn Gl-SeherDvLcuSar benim arkadaşım 8inci ayına kadar kız diye biliyodu herşeyini kız olarak aldı ayın sonunda erkek olduğunu söylemişti doktor ve herşeyini değiştirmek zorunda kalmıştı
mucizemizibekliyoruzz Gl-SeherDvLcuSar 15. Haftada henüz bebeğin kemik yapısından tahminde bulunuluyor neye göre kesin dedi doktorunuz anlamadım. Ama 17. Haftada cinsel organ artık oluşmuş oluyor. Eğer doktorunuz kordonu ile pipisini ayırt ederek gösterip kesin erkek dediyse zaten erkektir
mucizemizibekliyoruzz Gl-SeherDvLcuSar en net ayrıntılı ultrasonda öğrenirsiniz yani 21. Yada 22. Haftada detaylı için gittiğiniz ultrasonda
tugbaninmucizesi Gl-SeherDvLcuSar aynı benim de böyle oldu canım bakalım haftaya 2li testim var o zaman kesin belli olur inşallah değişmez sizin de inşallah Allah gonlunuzdekini verir😊