kizannesi_1004 Busra2013 inşallah ya gelişimi açısından 39 iyidir 😂 39dan sonrasi insanda stres yapiyor acaba kendi sancımla gelecek mi suni gerekir mi ya kakasını yaparsa vs 😂
Lulikli kizannesi_1004 yaa doktorum kızlar show yapıyor demişti ultrasonda 😅 Bizimki utangaç oldu ama yakaladık çok şükür 😅
kizannesi_1004 Lulikli benimki cinsiyeti 11.haftada gösterdi utanmadı ama suratını saklıyor minik kızım😂
Deletedmom_33 kizannesi_1004 Birde zaman geçmiyor sanki 😬😬 Muayene günleri 4-5 hafta yerine 2 haftaya düşecek diye seviniyorum 30′dan sonra 😅
Kbraackz kizannesi_1004 Aynen hem dedik ortalık kalabalık olmasın hemde zaten ilk bebek olunca bir bilinmezlik bir heyecan bir korku karmaşası oluyor ama katlı halde yatık odasında hazır nazır bekliyor 😅😅
Lulikli kizannesi_1004 benim de 11. Haftada kız demişti doktorum ama 15 de erkek olduğu kesinleşti 😅Oy yavrular sağlıkla gelsin 🤲🏻💙💐
Esmaaaa_ kizannesi_1004 Amin İnşALLAH Rabbim kolaylık versin İnşALLAH hayırlısıyla kucağınıza alırsınız
Fundish Pinaras o ateş beni mahvediyor ki normalde cok üşüyen biriyim .uykusuzluk tavan sürekli yorgun haldeyim yatcam yatamıyorum öyle bişiler 35+4