H_myra1 kizannesi_1004 ah keşke 40 bekliyor benimkiler bi dogumum 40+0 digrri 40+2 de oldu suni sancıyla
kizannesi_1004 nanna valla zar zor yapabildiğimi yaparim gerisini de napayim annemler gelince yapsınlar taze taze yeriz stok sart değil😂
Deletedmom_33 kizannesi_1004 28+5′im. Artık 38 olmak istiyorum bende 😅 Hem doğsun boş zamanım olmasın ilgilenmekten istiyorum hem son zamanlarda hamilelikten sıkıldım. Fazla ayakta kalınca ağrı giriyor, çok birşey tasiyamiyorum filan 😅😅
Deletedmom_33 kizannesi_1004 Birde zaman geçmiyor sanki 😬😬 Muayene günleri 4-5 hafta yerine 2 haftaya düşecek diye seviniyorum 30′dan sonra 😅
Lulikli kizannesi_1004 yaaa geçmiyor valla bebiş hareket ettikçe de özlüyorum 😅 geçiverse çok güzel olur 😅
kizannesi_1004 Busra2013 inşallah ya gelişimi açısından 39 iyidir 😂 39dan sonrasi insanda stres yapiyor acaba kendi sancımla gelecek mi suni gerekir mi ya kakasını yaparsa vs 😂
Fulyay45 kizannesi_1004 ilk canım bu sene geç gelme senesi diyorlar kız erkek farketmeksizin geç geliyor bebişler sanırım normalde kız erken gelir derler ama hayırlısı sağlıkla gelsinler de sabredicez artık 9 ay dayandım 10 gün daha sabır 😂🥰
hs_mutluluk16 36+2 geceleri uykusuzluk başladı sersem gibi geziyorum 😴 ben de çok geç kalmasın istiyorum 👶
kizannesi_1004 hs_mutluluk16 ay o bende de var uyanmalar uyku bölünmeleri felan gece yatmadan 1 kase yoğurt ya da 1 bardak ayran içmenizi öneririm daha rahat bir uyku oluyor 😍
Kbraackz kizannesi_1004 38 olduk bize bugün🌸 Tam olarak hazırlıklar sizinle aynı, bizde yatağı kurmadık daha dediğiniz gibi 5dklık iş dedim. 35lerde bana da geçmiyordu şimdi de bi hızlı ilerliyor sanırım. Perşembe çatı muayenemiz var bakalım ne olacak.
kizannesi_1004 Kbraackz ay sizinn çok az kalmıış 😍 beşik konusunda iyi etmişsiniz zaten yatak odasında durursa o daha da sabirsizlanirim ben beklemekte fayda var😂
Kbraackz kizannesi_1004 Aynen hem dedik ortalık kalabalık olmasın hemde zaten ilk bebek olunca bir bilinmezlik bir heyecan bir korku karmaşası oluyor ama katlı halde yatık odasında hazır nazır bekliyor 😅😅
Lulikli kizannesi_1004 yaa doktorum kızlar show yapıyor demişti ultrasonda 😅 Bizimki utangaç oldu ama yakaladık çok şükür 😅