Buseylcn Kızlarrr ne durumdasınız son 9 günümüz kaldı hiç bir belirtimiz yok ağırlaşma yorulma ve sancılar dışında 😇
ElifAkaln Buseylcn son 5 😊 minik adet ağrıları dışında bende de bir belirti yok. Ama belirti olmadan bir anda girebiliyor sancılar tabi
Toprak_hira59 Buseylcn bizimde son 8 sezeryan olucaz ama iyice agirlastik artik bel agrisi kasik ve adet agrisi ne gece ne gunduz uyku yok 😅
Semanurkardesoglu ay o kadar nasıl bekleyebildiniz ya biz daha 28. haftamızdayız aklımda sürekli biran önce gelse de doya doya koklasam nasıl geçicek bu zaman endişesi☹☹😅
Buseylcn Semanurkardesoglu son zamanlar hiç geçmiyo 😳 Bekleyemiyoruz yani her gün yalvarıyorum kızıma hadi gel artık diye ama gelen giden yok🙄🙄
Semanurkardesoglu Buseylcn bizimki de kız korkuyorum bana benzerse diye ben 10. Ayımı tamamlamış sonra doğmuşum annemde sen bana çektirdin kızın da sana çektirsin anlarsın diye dalga geçerek korkutuyor beni iyice 😕
seyda45 Son 10 😍 Geçen perşembe günü nst de sancı cikmisti dünkü kontrolde normal minik kuşum ne zaman gelecek bakalim 😁
Ezonam Bizimde 13 gün kaldı zaman geçmiuor sankiii sezeryan olucam birazda endişeliyim hakkımızda hayırlısı bakalım 🙈
rgk Buseylcn ay benim de 0 cıktı ya cumartesi. kendi gelmeyecek gibi ben bu işi haftaya perşembe cuma bitircem ama yeter da🤪
Buseylcn Toprak_hira59 biz kızın keyfini beklicez bakalım ne zaman gelecek 😇 Dediğiniz gibi son zamanlar çok zormuş
Buseylcn Ruv123- Evvet ya hiç sormayın bana da hep öyle dediler 39 olduk hala gelen giden yok hatta gelmeye niyeti de yok 😂