Filiko Ulkermadn fetal dna canım %99 dogruluk payı var 2 lı 3 lu tarama yerine doktorlar genelde fetal dna ıstyrkar yada Baska sıkıntı varsa 2 tup kan veriyorsun sadece osmangazi genetık bolumunde yaptırıyorsun 400 liraya 3 haftaya sonuc cıkıyor
Ulkermadn Filiko hangi bölüme gittiniz ne dediniz benden dna istedi doktor ama cok pahalı fiyat söylediler
Filiko Ulkermadn sabah erkenden osmangazi genetık bolumune git randevu almana gerek gerek orda alıyorlar seni doktorla konusyrsn sonra odeme yqpıyrsn 400 lira sonra kan verıyrsn 3 hafta sonra sonuc cıkıyor
Ulkermadn Filiko Banada doktorum dedi ama 6 bin ücreti var dedi bizde veremedik. Şimdi duyunca cok sevindim gidip hemen yaptırmak istiyorum
Filiko Ulkermadn benim ozeldekı doktorum Osmangazi ye git dedi gereksiz para verme dedi yoksa bende bılmıyrdm doktorm saolsn
Filiko Ulkermadn bşde carsamba dısındaki haftaıcı bı gun gıdebıkırsn carsamba almıyoruz demıslerdı acilin yukarısında kalıyor biz zor bulmustk
Ulkermadn Filiko çok teşekkür ederim bilgiler için. Gidip fetal dna yaptırmak istiyoruz dicem sonra kan vercem anladım canım
Filiko Ulkermadn haklısın canm cok yuksek fiyat bende yaptıramazdm neden soylemıyorlar ki anlamıyorm anlasıyorlar mı dıcem am doktor kimliklerine bu yakıstormayı yapmak istemıyrm
sinemilayda Aylin52 merhaba aynı durum benim bebeğimde de mevcut 23 haftalık detaylı ultrason yapıldı kol bacak 1.5 haftadan geriden geliyor denildi sizin çocuğunuz doğdu mu bi problem oluştu mu ?