Filiko Sinemkk dusuk riskli cıktı canm, salı da randevum var o zaman doktorlara konuscaz ilerlememesı lazm dedi goruscez bakalım
Sinemkk Filiko aynen öyle. Biz de eaogü de melih hocaya gittik. O da baktı dedikleri gibi riskli bişey görmedim ben biraz abartmışlar sanki dedi. Yani evet bazı yerler sınıra yakın ama bu bir anormallik değil dedi. Bugün fetal dna taraması için kan verdik yine de. İnşallah bizim de sonuçlarımız temiz çıkar. Çok huzurlu bi 7 ay geçirdim ama bu hafta tüm aylara bedeldi resmen
Filiko Sinemkk benim zehir oldu hamilelıgım bıde kaynaanmlar bebegıme sorunlu muamelesi yapıyorlar konusmuyorum bile ınsallah temiz cıkar ben Melih beye gorunmez istedim randevu alamamadm
Sinemkk Filiko ben öğlen bie buçuk gibi gittim sıra aldım ücretli tedavi olacağım diye. Hemen verdiler beklemedim bile şansmı bilmiyorum ama. Mr falan istedi bi de işte tekrargörüşeceğiz 3 hafta sonra. Kalbinizi temiz tutun ya gerekirse söyleyin beni etkiliyo böyle davranmayın diye. Hem aonuçlarınız da riskli gruptan çıkmamış bu çok önemli bişey. Bi de bu ara neden bilmiyorum doktorlar önüne gelen gebeye bunları söylüyor malesef. İnş biz de sağlıkla doğurur da korkuttular deriz sadece.
kubra-aysim26 Sinemkk arkadaşlar genel bir yorum olsun fetal DNA tıp fakültesinde 400 TL’ye yapılıyor diğer yerler manyak paralar çıkarıyor Allah hepimizin sonuçlarını hayırlısını çıkarsın inşallah sağlıkla gelsin bebişlerimiz bende sonucumu bekliyorum 1 hafta oldu 2 haftada çıkar dediler
Filee kubra-aysim26 hangi hastane bide hangi bölüme gittin canım Eskişehir desin sanırım direk gidince yaptılar mı testi
Sinemkk Filee eskişehir Osman gazi genetik bölümüne gidiyorsunuz orda direkt yapıyolar fetal dna taraması yaptıracağız dediğinizde.
kubra-aysim26 Filee Turgay Şener’de öğrendim ense kalınlığını tıpa direk genetik bölüme gittim hemen aldılar
Filiko Filee yapıyorlar ama erkenden git bence ben bayagı beklemiştim acilin yukarı kısmında kalıyor biz bayagı aramıstık kimsede bilmiyordu sorduklarımızdan
Educator Filiko bebeğin erkekse erkek bebeklerde %90’nında kist cıkıyor 32. Haftalarda tamamen gecmişti bizimki.
Filiko Educator insallaj cevreödekılerım bebegıme sorunlu gozuyle bakması beni cok yıpratıyor fazlasıyla konusmuyorum gercı artk hıc biriyle de
Educator Filiko keşke kimseye anlatmasaydın. Ben eşim hariç kimseyle paylaşmadım. İnsanlar cok acımasız. Kimsenin dediğini kafana takma. Bebeğin doğdugunda her şey unutacaksın🙏🏻😍
Filiko Educator en yakınlarımız dedıgınıze soledıksadece bunu yapanda en yakınlarından kaynanam, annem tartısıyorum, laflarını altında kalmam ama anlamıyorlar ee ne oldu teshıs kondu mu teshıs konsun bı an once bebek buyumeden cahiller iste anlatamıyorsn