Cotanakk Simay789 Allah yardımcınız olsun garmastan pomat diye bi krem varmış baya etkili diye duydum aklınızda bulunsun
Simay789 Uzaybaby teşekkür ederim herşeyi detaylı anlatmışsın içim rahatladı umarım.doguma kadar yaralar geçer de rahat rahat tutturabilirim 🙏
Uzaybaby Simay789 unutma önemli olan sakin olman bebek illaki memeyi tutacak bebeğim aç kalıyo diye düşünüp üzülüp pes etme anne karnında kordonla beslenen bebeğe açlıktan hiç bişey olmaz. Tutturmaya çalış yeterki başka şeylere baş vurma biberon mama vs. Yaşayan biri olarak bunu söyleyebilirim çünkü bir kaç güne mis gibi emiyolar hiç üzülme. Sağlıkla kucakla canım benim 🌸
nanna Simay789 mama yine götürmek şart valla anne sütü tam üretim kapasitesine on günde geliyor diyolar ee sarılık için beslenme de önemli alamazsa yapacak bişi yok kaşık biberon aldım ben red yaşamamak için
ikibebekannesi35 Simay789 benimde göğüs ucum yoktu ilk hamileliğimde sürekli sağdım hem sütüm arttı hemde göğüs ucum çıktı. Sağmakla sütün azalır diyen bir topluluk çıkarsa karşına sakın kulak asma önemli olan beynine verdiğin mesaj çünkü
ikibebekannesi35 Simay789 ilk gün normal el pompası ile sağdım onunda etkisi güzel sonra lansinoh elektrikli aldım onunla devam ettim
gamzelihemsire Silikon göğüs ucu kullanma , ise yaradığı asla yok yani boşuna alma bir iki yapışıyor göğsüne sonra çıkıyor onu yapıştırmakla ugrasiyosun
UmayGul Simay789 oncelikle kiwi sut pompasi aldim a101 onlinede bazen stoga giriyor 130 tl ye aldim ordan ve cok cok isimi gordu. Gogus ucum yoktu wee baby nin gogus ucu cikarici var eczaneden aldim ilk basta o da ise yaradi ama oglum emdikce gogus ucum duzeldi gerek kalmadi. Ve uygun gogus ucu kremi soylicem "lanomast"adi gogus ucum kanarken yarilmisken beni kurtardi
llFatma Simay789 ayva çekirdeğini az miktarda suda bekletin jel olsun onu sürün göğüs ucuna iyi geliyor diye burada görmüştüm birinden denemekte fayda var kuzu
Simay789 nanna Evet canım mama da alcam hemen gelir gelmez belli olmaz bide erken doğum riskim var hemen gelmez gibi