Missewos Zhrazhra kuzucum genellikle kiz bebekte enfeksiyon oluyor. Erkekte olmuyor ama bellide olmaz hakkinda hayirlisi olsun cok kafana takma ilaclarla duzeliyor sakin kasiyip yara etme acil ilac kullanmaya bak
Ezo1 Merhba 39 haftalgim ve idralimde enfeksyon var yogun sekilde resmen bacagimdan akiyor cok sukur bu zaman akadar geldim idralim bulanilk cok kotydum halada oyleyim.doktor cati muaynmde batikonla temzledi icimi gecti 3 gun snra yine basladi . Bugune kadar ilaclarda gecrmdi dogru duzgun .hamilelikte oluyomus bnde oyle oldu.. dogumdan snra gcer insallah hepinize gecms olsun bu arada yaban mersini birebirmis bu enfeksyona bi arastrn ogrenirsniz arkadaslar
denizin_annesii Zhrazhra benimde öyle di hata geçen hafta gene başlamıştı geçti iç çamaşırı sürekli ütü yapıp giyin sürekli değiştirin bı bağ maydanoz alın yarısını yıkayıp kaynatın kaynadıktan sonra o bağı bir temiz bez koyup ped gibi önünüze koyun ama sıcak iken yapın çokta fazla sıcak olmasın yanarsiniz🤭 bı 20 dk sonra çıkartın onu kaynatiginiz o maydanoz suyu ile tahret alın bi on dk sonra normal su ile yıkayın 🤪 inşallah o kaşıntıyı kesecek temizleyecek mikrop öldürür diger yarısi kalan bagida daha sonra kaynatıp suyunu için hiç bir şey kalmaz 🤲 inşallah hayırlısı ile
Miray8 Ege25 ben daha devam ediyorum canım ilaca daha bitmedi ama bende ilaç yakıyor sanmıştım bırakma derecesine gelmiştim sizde daha devam ettiğine göre enfeksiyon yakıyor o zaman ilaç değil
Ege25 Miray8 sanırım antibiyotik bitti yanma tekrar başladı en ufak üşütme de hemen başlıyor bide😢n kullanıyorsunuz ilaç Ben sefpodo 2.kutu bide donaxyl fitil bitirdim
gulcihan1003 Bende bugün baktırdım enfeksiyon çıktı özel bölgemde hep bı baskı ve sancı vardı bundan oluyormuş demekki bugün kullanmaya başlayacağım ilacı ağrılar katlanilacak gibi değil
Figennt Zhrazhra iç camasırlarınızı yüksek derece de diğer kıyafetlerinizden ayrı yıkayın bebekler için kullanılan granül sabun kullanın ve ütüleyin faydasını görürsünüz benim de asla geçmiyordu ilaç bittiği an tekrar başlıyordu sürekli antibiyotik kullanmak istemedim faydasını görürsünüz mutlaka deneyin
Derin34-23 Zhrazhra Çocukluğumdan beri hep oluyordu. Hamileyim yine oldu,hamileliğim boyunca da devam etti. Fitil kullandım ve bol su içtim🤭
030464 Beyzan738 teşekkür ederim 🌹 ben de birkaç gündür öyleyim adını koyamadim ağrının Allah hepimize şifa versin
BetulGunduz29 Zhrazhra Idrar yolu için geçerli olan ve hemen tesir eden en en en doğal yolu söyleyeyim mi? Yanma hissi geldiği zaman bir buçuk litreye yakın suyu tek seferde içmek evde tur atıp çise gidecek pozisyon almak. Bundan daha doğal daha etkili hiçbir yöntem bilmiyorum. Ben evlendigimden beri kronikleşmiş olarak çekiyordum ta ki bu formülü bulana kadar.
merveeedemir ElifAkaln Elif hanım bu kürü kaç haftalık gebe iken yaptınız bendede enfeksiyon var doğal şeyler denemek ister ama korkuyorum
ElifAkaln merveeedemir her hafta da yapılabiliyor. Dut zarar vermiyor bebeğe ben 32-33 gibi yapmıştım galiba. Hatta bu kürü bana ebem önerdi rahat olabilirsiniz
gulcihan1003 Bende de bugün idarar enfeksiyonu çıktı iki tane ilaç verdi biri Urocare diğeri infex antibiyotik biraz antibiyotik olunca korktum doktora tekrar soracağım
Eliffefee yeliz007 Banada daha önce oldgumda munorol vermışti işe yaramıştı gecenlerde de idrar yollarında enfksypn çıktı kanda üromisin verdi
Miray8 Ege25 enfexia diye bir antibiyotik kullanıyorum 2 gün sonra bitiyor umarım yanma da biter o bitince şimdilik tek bunu verdi
Beyzan738 ElifAkaln Dut tarifini nasıl yapıyorsun kaç kaşık dut Nasıl ne kadar su kaynatiyon acmi tokmu yazsana kuzm yarın yapim
BeBeU Zhrazhra bennnn 1 ay içinde 2. Antibiyotik kullanımına başladımm korkmana gerek yok bebeğe zararı olmayan ilaçları veriyorlar canım , sirkeli su kullanıyodum bende mümkün olduğunda kullanmamaya çalış dedi dr um asit olduğundan bir jel verdi onu kullanıyorum
3Aysenur33 Zhrazhra Bende kullandım antibiyotik korkma. Biraz yemene dikkat et. Ekmek, karbonhidrat, şekerli gıdaları bırak. Sebze, meyve, bol su, soda, yoğurt ağırlıklı beslen. Geçmiş olsun.