furkaninannesii Hawwa ben devlet hastanesinde yaptırdım antibiyotiklerle geçmediğini söylerseniz yaparlar zaten. İdrarınızın bir kısmını bi bi kaba diğeri bi kaba koyup veriyorsunuz 3 güne belli oluyor zaten
ElifAkaln BabyLoveeee en az 5 gün en fazla 10 gün yapabilirsiniz durumunuza göre. İki yemek kaşığı beyaz dut kurusunu 2 bardak su ile kaynatıyoruz. Kaynamaya başladıktan sonra 6-7 dk kaynayacak daha fazla ya da az değil. Yarısını sabah aç karna yarısını akşam aç karna içeceksiniz. Her gün tekrar yapılacak
merveeedemir ElifAkaln Elif hanım bu kürü kaç haftalık gebe iken yaptınız bendede enfeksiyon var doğal şeyler denemek ister ama korkuyorum
Ebrufatih Zhrazhra bana pyoleseptil verdi anfibiyatik 1 hafta kullandım iyi hissettim bıraktım bence ilaç verdiyse kullan
Ssmom my116 içtiğiniz suları kaynatıp soğutup öyle için ben de aynı antbyotke bile düzelmemşti sonra suda sıkıntı varmış beklemiş sularda bakteri oluyor.
Bintiturab Zhrazhra bnde oldu idrar yolu enfeksiyonu bol bol su için idrarla atarsınız insAllah ama dikkat edin hep bitsin çünkü bebeğe geçebiliyor anne karnında bende de vardı bebeğe geçmişti doğum yaptım 29 Kasım ve bugün bebeğime kavuşabildim anca enfeksiyon vardı bebekte de küveze aldılar hemen bol bol doğal antibiyotikler tüketin.Rabbim size ve bu sıkıntı da olan herkese şifa versin kolaylık versin 😌😊
Kbracck Ben 15 haftalık hamileyim tek kullanımlık toz kullandım iki kutu da antibiyotik kullandım biraz hafifledi ve benim idrar yolu enfeksiyonum çok yüksek çıktı böbrek rahatsızlığım olduğu için inşallah sağlıklı bir şekilde bebeğimi kucağıma alırım da rahatlarım
elifsk03 Ya kızlar 4+3 oldum sanırım enfeksiyon kaptım yarın doktora gidicem sizce ne verir alttan mı bakar?
Miray8 Hilemersoy bende antibiyotik kullanıyorum ve içimde ateş var gibi çok fena yakıyor geceleri hele çok rahatsız ediyor sizde de öyle oluyor mu 😒
Ege25 Miray8 ben bi tek bende oluyor sanıyordum yalnız değilmişim demekki dün gece uyuyamadım yine 😢 doktorunuz nediyor benim antibiyotik bitti yine başladı yanma
gamzeli27 Zhrazhra Bende 6 buçuk haftalık hamileyim . İdrar yolu enfeksiyonu çıktı doktor ilaç yazdı . Bence ilacını kullan yoksa Allah göstermesin düşüğe kadar gidiyormuş. O yüzden ilacımı kullanıyorum. Hamilelerin %90 nında görülen bişey hiç canını sıkma sadece ilacını kullan. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🥰
Beyzan738 030464 kuzm hafif gıcık sancılar oluyor hani böle adet olcakmis gibi tuvaletini tutarsın da ağrı gibi Oluyor 😔
Miray8 Ege25 ben daha devam ediyorum canım ilaca daha bitmedi ama bende ilaç yakıyor sanmıştım bırakma derecesine gelmiştim sizde daha devam ettiğine göre enfeksiyon yakıyor o zaman ilaç değil
Hilemersoy Ege25 iç çamaşırlarını pamuklu tercih et ve yüksek ısıda ütüle akıntın olursa hiç durma değiştir çamaşırını ben günde 4 5 defa değiştiriyorum eğer hala gecmezse doktoruna git ve doktorunun verdiği ilaçları kullan sadece sirkeli suyla falan yıkama benim doktorum antibiyotiği kullan bittikten sonra kontrole gel tekrar dan test yapicaz dedi
Beyzan738 Beyzan738 Bazen hafif ağrı oluyor dedgm gibi ama nazende baya agryor yatıp uzanıyorum su içiyorum 😒inşallah geçer ya çok illet bişey
030464 Beyzan738 teşekkür ederim 🌹 ben de birkaç gündür öyleyim adını koyamadim ağrının Allah hepimize şifa versin
3prensannesim Zhrazhra canım senin daha yeniymiş ben ayın 25 inde doğuma gircem 9 aydır çekiyorum kullanmadığım ilaç kalmadı ama yok geçmiyor
hilalsahinnn temizleme şeklide önemli aşağıdan yukarı değilde yukardan aşağıya doğru peçetiniz çok aşırı bastırmadan silince fark ediceksinz onun ile birlikte iltihapıda görüceksizn😇
sibelmas Kızlar benimde idrar tahlilimde enfeksiyon çıktı tek kullanımlık toz bi ilaç içtim onun dışında herhangi Bi ilaç vermedi doktor benimde belirgin Bi şikayetim yok ama arada bir peçete de akıntı görüyorum hamilelikle mi alakalı yoksa enfeksiyon yüzünden mi anlayamadım
Hilalll_s Bir kere geldi mi gitmek bilmiyor iltihap, bende 20 de bir oldum 33 üm hâlâ devam, mantara çevirdi hemde, çok ağır değil ama dikkat etmezsem rahatsızlık veriyor bol su, hijyen, bide tatlıyı azaltmak lazım
Aa65 Zhrazhra ilaçlarını düzenli kullan saati saatine bendede vardı ilaç verdi iki defa kullandım bu sefer gittim bi sorun yok dedi🥰