cennetkokulum_ Yusufhalime geçmiş olsun canım sağlıcakla kucağına alırsın inşallah bize de öyle doğum pozisyonunu almış dedi sadece
ArelinAnnesi01 cennetkokulum_ Bende nst için gittim bugün sancı falan yok çatı muayenesi yapalım dedi utandım 🙈 dondum kaldım. Tamam neyse haftaya geldiğinde bakarız dedi 🤭 hayırlısı artık ama 34 de gittiğim de dönmemişti beyfendi 😏
cennetkokulum_ ArelinAnnesi01 bende bi önceki muayenede normaldi bugün de doğum pozisyonu almış dedi siz şu an kaç haftalık inşallah kolay geçer çatı muayenesi
ArelinAnnesi01 cennetkokulum_ şuan tam 36 haftalığız. Ay inşallah ya çok geriliyorum bide utanıyorum nasıl doğuracam onuda bilmiyorum 😏
mesfils cennetkokulum_ merhaba ben yurt dışında yaşıyorum, ikinci doğumum olacak ama bu çatı muayenesi denilen şeye hiç rastlamadım burada. Neden yapılıyor acaba doğum şeklini belirlemek için falan mı? Bir de Türkiye’de olmazsa olmaz sanırım bu muayene?
Sibelcem1823 mesfils çati muayenesini alttan doktor iki parmagi ile bakiyor. Normal doguma rahimi müsaitmi, acilma varmı gibi durumlardan dolayi bakıyor. Sezeryan olunacaksa cati muayenesi yapilmiyor