GriMavi Vanilyasekeri34 boy 1.70 tam Kilo 80 😁 12+2 gebelik Özel bişey yapmıyorm ama baya dengeli gidiyor bakalım saglıklı olsun da bebek benlik sorun yok😇 Ama illaki alıcaz tabi doguma kadar da ben çok almamalıyım tabi🙈
Vanilyasekeri34 Aleyyo-09 bende 14. Haftam bakalım dikkat ediyorum elimden geldiğince ama iştahımda açık 😂
hamilelikyolculugum Vanilyasekeri34 ben de 11 haftalığım ve 3 kilo verdim. Daha sağlıklı yiyeyim tatlıdan uzak durayım derken anlamadan gitti kilolar :) biraz kilolu başladım ama hamileliğe 65 kiloydum
teletabi Vanilyasekeri34 ben normalde kilo alamıyorum metabolik rahatsızlığım var vücudum kilo tutmuyor çok zor alıyorum hep çok yerim aslında. Oğlumda belkide şuankinden daha fazla yiyordum ama alamamıştım🤣bunda herşey tersine gidiyor. Gerçi alsamda sorun değil zaten çok zayıf hamile kalmıştım benim işime geliyor aksine mutlu oluyorum 🙈🤣🤣🤣
RumeysaNur34 Vanilyasekeri34 bende hiç almadım 31+0 haftalık olduk bugün kontrolden çıktım 2 kilo almışım sadece
rgk Vanilyasekeri34 51.5 ile başladım bugün 58e yakınım. şekerim var diyet yaptım🤤 asla hamile olduğum belli değil bi karın var o kadar😂
Calisananne25 Vanilyasekeri34 valla canım benim de vücudum kilo almaya çok müsait. Ben çok dikkat ettim hiç abur cubur ve çok kalorili şeyler yemedim. Boyum 176civarında o yüzden belli olmuyor allahtan gören hiç kilo almadın mı diyo. Ama ben rahatsızım tabii ki aldığım kilodan.
iremgrgn Vanilyasekeri34 1. De 5 kg verdim 2. De 2 kg aldım hala 2 içerisindeyim umarım dubaya dönüşmeden bu trimesteri de kapatırım 😅🙈
Smg38 kahvesever__ ayni sizin gibiydim serumla besleniyordum diyebilirim fakat zofer cok iyi geldi suanda onun sayesinde yemek yiyebiliyorum💞
kahvesever__ Smg38 ne güzel çok baharatlı yiyecekler yemeyin doktor bana önermemişti ondan da mide bulantısı olur demişti
Gamze23_65 27+6 haftaligim hamileliğe 62 ile.baslamistim en son 2 hafta önce tartıldım 70 olmuştum çok fazla kilo almışım 🥺 hiç bulantı kusma yasamadim
Ferda94 21 haftalık hamileyim. 6 kg almışım 🥺 karnım çok belli şekilde büyüdü, nasıl bu şekilde kilo aldım bilmiyorum😕