Gamzeymn Keçiboynuzu pekmezi de faydalıdır ama keçiboynuzunu birkaç parçaya ayırıp kaynatıp suyunu içmesi daha faydalı olacaktır ☺️
Beybisininannesi lalis34 denemeyen azdır herhalde 😂 pekmezını de yedik kemirmelik alıpta yedik.. ama faydası varmı bilmiyorum 🤷🏻♀️
Beybisininannesi lalis34 evet kaldım ama o ay şaşe kullandı eşim Ezcanede promen diye birşey satılıyor ondandı herhalde Üroloji doktoruna göndermiştim sorun yoktu ama madem uzun süredir deniyorsunuz kullanabilirsin demişti doktor
Klbkkk lalis34 Rabbimin hikmetidir canım ne zamn umursamadım gezdim tozdum kafama takmadım o zmn hamile oldugumu öğrendim stres ettiğimde ovulasyon günlerimi degerlendirince hamile kalamadım ama o ay çörek otu bi iki defa yemiştim çocuğu düşünme o zmn hamile kalicaksin emin olki Rabbim nasip edecek buna inan 🤲🏻
nevarneyokk lalis34 Ya belki kel alaka belki değil bilmiyorum ama bende hamile kaldığım ay (ramazandı) her sahurda eşimle keçiboynuzu özü , bal , ceviz yiyorduk kesin . B12 ve demir ilacıda içiyorduk takviye olsun diye . 😀