Ser_ Annesininbalii canım bana da aynısını dedi doktorum o haftada şeker yüklemesi yaptırdım normal çıktı şuan 28+3 olduk. Bana da iri dedi o zaman şimdide 1250 gr normal dedi iri değil dedi yani. Bende 7 kilo almışım o haftalarda da öyle seyrediyordu hatta kilom artmamış çok 1 ay içinde bebek almış.
Bernako mhtpmhtp bende öylemişim ama bana çekmiş yüzde bir milyon 😇 erkek cinsiyetimiz 😍 allah razı olsun bu arada ❤️
Bernako MoM173 uyandığımda iki kaşık pekmez mutlaka yerim doğal ama marketten değil. Eşim geceden portakal suyu sıkar genelde onuda içerm. 2 yumurta ve kahvaltılık yanına yeşillik ve yine yanına meyve tabağı 😅 abartmıyorum ama gerçekten doymuyorum. Günlük rutinlerim dolu dolu geçiyor 😂😇
Kubra2727 Canim kilosu normalki ikiz olanlarin bile kilosu oyle o haftalarda iki bebek olmasina ragmen saglikli dogumlar dilerim ….
Bernako Kubra2727 24 . Haftalarda aşağı yukarı 600 yada küsür gram olur derlerdi bugün 880 diyince bi şaşırdık 😌
Aycicegim Bernako benimde haftasıyla uyumlu çok şükür 25+4 haftalıkken 33cm 778gramdı cumartesi kontrolüm var ne kadar oldu merak ediyorum 😊
yenidennanne Bernako yaa benden kilolu bebek olmuyo ilk bebegim 2950 dogdu odem atti 2700 oldu dogumun ertesi gunu bari bu bebegim 3kilo ustu dogsun istiyom
Bernako yenidennanne o biraz genetik bence çünkü ben 4,5 kilo doğmuşum hala açım doymak bilmem 😅 annem meme emdikten sonra salçalı yemeğin suyuna banar ağzına verirdim diyor vermeyince kızılca kıyamet koparmış. O bebeklern meyve püreleri yemesi için koyduğu aparata annem ekmek içine bandırılmış salçalı yemek koyarmış 😂😂😂😂😂
Defnem9 22 olduk 504 gr detaylıda, ilk oğlum da 3950 doğdu pek kilo alamadm ilk 4 ay 7 kilo verdim ama sonra iștah acıliyo sonradan bebek aliyo her bünye farklı benim hamileliğimde herkes kusuyorum die çok eșleștirme yapardi