181019 Kubradlgn31 yanlıs anlamayın dr a gidin bi muayne etsin yıne dogumu ızın verirse evde beklerseniz izin alıp gelip. Tam ne oldugu bellı olmadan evde beklemek saglıklı olmayabilir. Canım o yüzden bir muayne ol istersen
Kubradlgn31 181019 içim rahat etmiyor bu insanı daha çok strese sokuyor ya bişey olrsa ya doğmsa gidim içim rahat etsin
181019 Kubradlgn31 tabi kuzum allahım sag salim kavustursun inşallah kucagına almayı nasip etsin. Git bir muayne ol belirsizlik seni yorar. Sonra bekle derlerse kendın evde gel rahat kafayla bekle dogumu nu. Allahı kolaylık versin kardeşim
Duruliyaninannesi Husn-izan ben canım nisanım geldikten 4 5 saat sonra bebegim kucagimdaydi nisanim grldi yarim saat sonra sancilarim basladi hazirlanip hastaneye gidene kadar 4 cm acilmam olmuş bile hemen yatisim yapıldı suni sanci ve doğum gerçekleşti
Kubradlgn31 Kızlar ben 5 gibi hastaneye yatışım yapıldı bebeğin suyu azalmış baya gunumde dolmuş sabaha kdr sancım gelmezse suni ile doğum olacak Rabbım hayırlısını versin inşallah dua edin 🙏🙏💓💓💓
Kubradlgn31 BesteKc işllh kın bişey olrsa beklemeyin bk bebgımın hrketleri azaldı serum bgladılar hemen
Cimen1409 Kubradlgn31 benimde sabah geldi bugün kontrolüm vardı kılodum ıslanıyo sürekli doktor baktı açılmak yok su falan gelmiyo dedi 39 haftalık bizim
Duruliyaninannesi Kubradlgn31 herkesde farklilik gosteriyor demekki benim 36+3te nişanım geldi ardından 5 dakikada bir gelen sancılar