Kubradlgn31 Arkadaşlar sabahtan beri iç çamaşırı ıslanıyor akıntıdır diye pek umut etmedim sonra demin bu şey düştü benden sumuksu bişey nişan yada doğum başlangıcı olabilirmi
Mrv-ElfAda Kubradlgn31 Biz de 39+2 yiz.. Ben de bianönce doğurmak istiyorum artıkkk hayırlısıylaaaa🤲🤲🤲🥰🥰🥰
Husn-izan Kubradlgn31 canım nişandan hemen sonra sancı gelecek sonrada doğum olacak diye görmedim birkaç arkadaş nisandan birkaç gün sonra doğuma girdiğini gördüm kişiye göre Yinede değişir herkeste farklı olur bende 39+3 oldum bekliyorum o nişanı 😊 rabbim hakkında Hayrlı olanı versin kolay doğumlar nasip olsun
Cimen1409 Kubradlgn31 benimde sabah geldi bugün kontrolüm vardı kılodum ıslanıyo sürekli doktor baktı açılmak yok su falan gelmiyo dedi 39 haftalık bizim
Kubradlgn31 BesteKc nişan mış internetten araştırdım yakınlarımıdı aradım dedi nişan şimdi sancıları başladı bakalım sıklaşsın gidecem işallah
BesteKc Kubradlgn31 oyy hadi hayırlı doğumlar sağ salim al kucağına inşallah, buraya da yaz doğurunca ben merak ederimm 🌸🌸🧡
Kubradlgn31 Ay işllah yazacam söz Rabbım herkese nasip etsin sancıyı evde çekmek daha mantıklı geldi hastane ortamı gerebilir sancıları geldikçe nedense mutlu oluyorum işllh sabaha sıklaşır doğrurum ya☺️🌺🌺
BesteKc Kubradlgn31 hastane eve yakınsa 5 ya da 7 dk da 1 e düşene kadar bekleyin diyolar ama karışmak istemem hayati bi şey neticede. Sadece ebelerin dediği buydu
ktnzehra49 büyük ihtimal nişanınız geldi hadi hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah kaç haftalıksınız
Duruliyaninannesi Husn-izan ben canım nisanım geldikten 4 5 saat sonra bebegim kucagimdaydi nisanim grldi yarim saat sonra sancilarim basladi hazirlanip hastaneye gidene kadar 4 cm acilmam olmuş bile hemen yatisim yapıldı suni sanci ve doğum gerçekleşti
Kubradlgn31 Husn-izan suyumda azalma vardı doktor oyle dedi kontrolde hergün iç çamaşrm ıslanıyor sızıntı şeklinde ama dün bide bugün sabah nişan geldi sancı olarakta adet sancısı gibi
Kubradlgn31 BesteKc sabaha karşı sancım kesildi uyudum kalktım tekrar nişan geldi adet sancısı gibi sancım var hala gitmedim doktora cok kararsızım gits3mmi gitmesemmi
181019 Kubradlgn31 yanlıs anlamayın dr a gidin bi muayne etsin yıne dogumu ızın verirse evde beklerseniz izin alıp gelip. Tam ne oldugu bellı olmadan evde beklemek saglıklı olmayabilir. Canım o yüzden bir muayne ol istersen