Bukettpcu Merhabalar ben bebeğin bütün ürünlerini dalin aldım fakat her kafadan bi ses çıkıyor kimyasal içeriyor diyorlar danıştım da aslında bilen kişilere sıkıntı olmaz eski bi marka dediler ama kararsız kaldık yardımcı olurmusunuz
Aysegul9371 Bukettpcu bende Dalin alacağım yani hem uygun hem yılların markası kardesimde etrafimda herkes kullandı bir sorun yok çocuklarda
dudininannesi Bukettpcu Annelerimiz ablalarımız teyzelerimiz hep dalin kullandılar. Kimseye bir şey olmadı çok şükür. Dalin de yıllardır olan bir marka zaten. Bende dalin aldım
erdem_agah Bukettpcu hepsi cok fazla kimyasal içeriyor. Hangisi size uygunsa onu alin bence. Ben Bübchen aldim herkes cok övüyor diye. Bi sürü kimyasal var ne yazikki üstelik göz yakiyor 🤦
Alynaztrk1992 Bukettpcu merhaba canım bnce dalin kulanma derim cilt kurulugu yapıyor vucudu. Sertleştiryor saçları rengi boz kirli yıkan mamış gibi duruyor
Dbe24 Alynaztrk1992 ben kızıma kullanıyorum doğduğundan beri valla hiçte kirli kalmış gibi durmuyor mis gibi kokuyordu srtı cildide hiç kurumadı tabi her bebek farklı ama kurursada bebek yağı sürülebilir yani
erdem_agah Alynaztrk1992 Ben arkadaki içeriklerine hep bakıyorum. Ama uzun uzun bileşen yaziyor hepsinde. Emin olun hic birine güven olmaz. Avrupadayiz Bübchen den once pahalı bir marka var burda onu aldım güya onda da bir dünya kimyasal var. Unibaby de kullandım. Johnsons da dogduğunda kullandım. Hepsi aynı diye düşünüyorum. Maalesef
erdem_agah Alynaztrk1992 elimdeki bitince sebamed deniycem. O bir tık daha iyi olabilir. Ben yetiskinler için olanını kullanıyorum. Deri hastalığım olmasına rağmen cok cok memnunum.
Alynaztrk1992 erdem_agah dogrudur ben oglum için kulandım dalini vucufu hep kavladı yara olmuştu johwsons iyi gelmişti tekn
Alynaztrk1992 erdem_agah ben oglum için kullanmış tım en 3 yıldır kulanfım en iyi şambuan dır johwsons bide vucutdan vucuda degişw biliyor
Mozarella Aylinulu canim arkasında peg falan yazıyor bende aldım ama içerik şaşırttı değişti mi acaba sen baktın mı icindekilere
Mozarella Bukettpcu valla canim en bilinen must. bile doğal içerik diye aldim arkasına bir baktım araştırdım kadariyla oyle değil. O yüzden aldin madem takılma.. bezinde bile kimyasal var nereye kadar kaçalım.. hic yeni masraf yapma madem aldin derim :)
Aylinulu Mozarella evet peg-7 bulunuyor. O icerigin olmadigi bi sampuan yokmus malesef aralarinda en dogali mustela o kadar diyim digerlerinde parabenler sls ler butun kanserojenler var.muhendisinoglu da arastirma yapiyor bu sampuani da inceleyip onaylamisti instagramdan bakabilirainiz
Cansum_kuzeyim Bukettpcu evet doktorumuz da dalinin içeriğinin değiştirildiğini eskisi gibi olmayıp kimyasal barındırdığını söylemişti en iyisi mustela.
Nesrinimsi Bukettpcu hepsine kulak tıkayacaksın. Herkesin dediğini dinleyecek olsan ooo… Kızımda herşeyi dalin kullandım haala da kullanıyorum maşallah 2 yaşına geldi bile. Bizler de hep dalinle büyümüşüz hamdolsun hiçbir sıkıntımız da yok. Şimdi 2.bebeğim için de yine dalin kullanıcam.
Efulim- Dalin şampuanı göz makyajımı temizlemek için kullanıyorum göz doktorum böyle söylemişti 😊 Nasılll göz yakıyor 😅 İçerik kısmını geçtim çok göz yakıyor o yüzden bu kısmını düşünün derim 😄
erdem_agah Alynaztrk1992 doğrudur. Aslinda benim demek istediğim şuydu tüm şampuanlar kimyasal içeriyor maalesef. Yoksa tabiki Johnsons baby de iyi dalin de ama hiç biri masum değil
erdem_agah Alynaztrk1992 olabilir. Bilesenlerinden birine mutlaka hassasiyeti vardir cocugunuzun. Bunu tespit etmeniz çok iyi olmus. Bakalim deneye deneye bizde bulucaz sonunda 😁