mehmel54 zehraglbhr bacaklarımda ve kalçamda hamilelik öncesinde de vardı çatlaklarım. Banyodan sonra soğuk suyla masaj yaptım her duş sonrası. Çoğu gitmişti. Hamilelikten sonra yeni yeni karnımda çatlaklar oluşmaya başladı. 35 haftalık hamileyim. Daha bir şey kullanmadım. Ama doğum yaptıktan sonra lierac mıdır nedir ondan kullanacam. Düzenli kullanımda işe yarıyor diyorlar.
yasemiinorhn zehraglbhr frei öl çatlak yağı kullandım birde kantaron yağı ama şu 1 hafta içinde her yerim çatladı hiçbir işe yaramadı bence yapısal bir durum ne yaparsan yap çatlamaya müsait isen çatlarsın 🤷🏻♀️🤦🏻♀️
rgk zehraglbhr 12 13den beri lierac kullanıyorm üstüne hindistan cevizi yağı kullanıyorum. 34de başladı 38 im şimdi. baya baya var
Umay34 Haftada basladi badem yagi ve lierac kullaniyorum acisina sizlamasina iyi geldi hergun duzenli kullanin
zehraglbhr Yarın 15 haftalık olucaz ve sanki çatlaklar başlamış bu haftalarda başlıyor mu bilmiyorum ilk hamileliğim çok tereddüt ediyorum
Umay34 zehraglbhr benim gibi catlamasini beklemeyin yarindan itibaren baslayin sonra caniniz cok acir
zehraglbhr mehmel54 benimde hızlı kilo alıp verme esnasında olmuştu ama sonradan geçti hamilelik sırasında tekrar çıkacağını bildiğim için korkuyorum bı yandan da geç mi kaldım acaba diye tereddüt ediyorum
yasemiinorhn zehraglbhr kaşıntıyla başlıyor zaten ağrı ben hissetmedim ama çok fazla kaşındı ondan anladım zaten çatladığımı
yasemiinorhn zehraglbhr karnın büyüyen kadar çatlama olmaz diyorum ya benim şu 1 haftada oldu ne olduysa gerildi iyice ondan bide kilona çok dikkat et ben 49 kiloydum hamile kaldığımda şimdi 69 kiloyum 20 kilo aldım onda an çok çatladım sanırım
gencanneyim Tatlı Badem Yağı,Zeytinyağı,Argan Yağı vs değişik değişik kullandım. 36.haftadayım. Karnımda çatlak yok ama göğüslerim çatladı. Halbuki oraları da yağlamıştım🥺🥲
gencanneyim zehraglbhr Her yerde oluyor resmen. Göğüs,kalça,karın. Vücuda bağlı. Arkadaşımın kalçalarından bacaklarına doğru olmus