rgk nurakseki ben normalde tüketmiyordum çikolata vs ama girmeden yedim. doktorum boşa yemişsin henüz tat alması o kadar gelişmedi demişti😂 hamilelğim boyunca yediğim ilk ve tek tam çikolata idi. sonra ne mi oldu, şekerim cıktı😂
Poyrazin_annesi Bana tok gel dedi sakın tatlı yeme dedı. Bebek hareket ederse organlarını tam yakalayıp ınceleyemeyız dedı
Merveyetimoglu Ay kimisi tatlı ye dediler yazmış kimisi tatlı yemeyin yazmış kime inanalım şimdi anlamadım, bana asistan tok gel dedi sadece, bende kahvaltımı yapıp gidicem, normal çikolata da yanıma alırım diye düşünüyorum 😬
turefb nurakseki ben ayın 25 inde gireceğim. Kahvaltını güzelce yap sabah, ultrason randevu saatinden 20 dakika-yarım saat önce de bir çikolata ye, bir meyve suyu iç dedi doktor ☺️
Aysegul9371 nurakseki kahvaltı yapıp gittim tatlı fazla yeme dedi eğer gerek olrsa klinikte yersiniz dedi. Çünkü çok hareketli olrsa rahst yakalayamam görüntüsünü demisti
FerdAzra nurakseki Benim gittiğim doktorun sekreteri aradı birgün önce güzel bir kahvaltı yapmamı söyledi öğle yemeğimi protein yememi söyledi et balık tavuk dedi üzerine de 4 dilim baklava ve meyvesuyu iç gel dedi 😃