Jiamomss Mnkanne123 tuvalet sorunu var mi sizde ben 2 gün olacak kabizlik var ondanda sis olabilir DİE düşünüyorum bi çay da içmek istemiyorum Bitki bisey olur DİE karnım şiş
Mnkanne123 Jiamomss var canım ishaldim 2 gündür kabızım yediklerimden dolayı da olabilir diye düşünüyorum. Kayısı hoşafı önerdiler bugün den itibaren onu denicem bi de evet bitki çayları yasak
ilayddaozturkk Aysecan0335 ilk verdigimde 213 çıkmıştı 4 gün sonra tekrar kan verdim 1400 lerdeydi yanlış hatırlamıyorsam
Hakanbuse İlk gebeliğim 5.haftamda doktora gittim rahim duvarin kalınlaşmış dedi hamilesin ama daha görünmüyo demisti simdi 7+2 yim migde bulantilarim kusmam halsizlik uyku istegi kasik agrilarim ve belim cok agriyo yarin tekrar gidicem sizde yasadinizmi boyle bi durum hgc 5873.83 görünüyor
Ayazpasam Kele-bekler1 Kele-bekler1 ben tam 5 haftalık gittim kese gözüktü 6. Haftamı cuma günü doldurucam tekrar bakıcaz keseye
Kele-bekler1 Tamam canım benim teşekkür ederim bende 6. Haftada gitmek istiyorum 🙏🏻 Allahım sağlıcakla kıcagımıza almamızı nasip etsin hepimize insallah🥰Ayazpasam
RMeryy Ben daha doktora gitmedim tahminimce 5. Haftaya girdik. Kadın doğumdan direk ultrasona mı gitmeliyim yoksa ilk kan testi mi yapıyorlar nasıl yönlendiriyorlar
Dilankrgc RMeryy kadın doğuma gittiğinde önce gerekli kan tahlilleri yapılıyor sonra duruma göre keseyi görmek için bakarlar canım
Yarenes 12Melissa En kısa zamanda inşallah canım bende bayadir deniyordum yumurtlama testi aldım ona göre ilişki oldu birde hayıt suyu kullandım beralife bar Instagram da irfan alabilirsin
Dilankrgc Busrazynp bizde aynı durumdayız 25 aylık oğlum var 4+4 deyiz ve gün içinde koşturmaca devam o memede uyurken uyukluyorum artık 😂 bıraktırmaya çalışıyorum memeyi
elifsk03 Srfe_01 Hım anladım ben cumartesi test yaptım 3 gün vardı reglime normalde bu salı işte olmam gerekiyordu ve doktoruma da söyledim regli olacağın günden 1 gün sonra gel dedi Perşembe günü gidicem inşallah kese gözükür. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲
Annemiz 11+0 hamileliğin başından beri o kadar çok yemek yemek istiyorum ki anlatamam, kilo almadığım halde şiştim ödem diyolar ama tabi bilemiyorum, mide bulantısı felan hiç olmadı ama ciddi bi şekilde kalçamda ki kemik batıyo ev süpüremiyorum silemiyorum bazen olduğum yerde kasılıp kalıyorum beni en çok zorlayan şey bu oldu ilerleyen zamanlarda daha çok olacağını söylüyorlar bilgisi olan var mı bu konuda cidden korkuyorum
Selda0673 12Melissa Bir hamile duası; Rabbim bu kederli kardeşimi tez zamanda güldür kucağını doldur🤲☝️ Ya Fettah, es selam, ya mucib isimlerinin yüzü suyu hürmetine….. ( bu zikirleri çek olurmu ? ) Sıkıntıları gideren, selamete çıkaran, duaları kabul eden)
Selda0673 Bugün itibariyle 11+1 olduk hamdolsun Rabbime🤲☝️ Çay hastası ben görmeye bile tahammülüm yok aşırı tiksiniyorum. Aşırı tatlı seven ben hiç görmek istemiyorum. Hamilelikten önce her gece çerez gibi turşu yiyen ben artık oda bitti aşırı tiksindim. İştahsızlık hat safada ama azar azar yemeye çalışıyorum bebeğimin sağlığı için. Karın ağrıları kasıkta gerginlik oluyor. Yani duygularım tamamen değişti anlam veremediğim bir psikolojik çöküntü yaşıyorum sanki . Rabbim tüm hamile kardeşlerimin yardımcısı olsun 🤲☝️
__izel9494__ Bende tam 6+4 haftalık gebegim midem cok bulanıyodu doktorum ilac verdi iyi geldi cok halsizim bide son günlerde hep uyumak istiyorum.
yagmurrorskaya zehsan _tulayb26 ben canımm 8 de gel kesin görünür dedi kalp atışıda duyulur duyduk şükür
_tulayb26 yagmurrorskaya lütfen bana dua et olur mu yarın bende görebileyim bebeği kalp atışını duyabileyim🤍🥺🙏🏻
Gizoliii melissalkim 10 günde alirsin canim simdiden hepinize allah yardim etsin insallah kalp atislarinida duyarsiniz cinsiyetlerinide gorursunuz bizde bugun 36+3 deyiz son 2 haftamiz var happy kids e geçicez insallah darısi size olsun sag salim alin kucaklarriniza bebislerinizi😍😍
seyda8990 caglaboran98 ben 7de duydum ama 8-9a kadar duyulanilir bazen geç döllenme olup kalp atısı geç duyulabiliyormuş drum öyle dedi