kbraMutlu ilayddaozturkk kızlar sorum olacak sizlere ? 6+1 im. 6 hafta bitmiş 7. haftadan 1. günü mü oluyor yoksa 6 haftanın içindeki 1. gün mü oluyor ?
cnn34 Turkolog12 yaa iyi o zaman 😊 korktum çünkü o kadar gecikmeye baya düşük çıkmş diye ama yumurtlaman düzensiz demekki
Turkolog12 cnn34 evet ovulasyonla takip ediyorum 39 çıkmadan 10 gün önce kan verdiğimde yoktu 😅 o yüzden sağlık ocağında doktor geç döllenme olmuş dedi 😅
kbraMutlu cnn34 teşekkür ederim (: ama bugün doktora 6 haftanın içinde mi dedim evet diyince kafamı karıştırdı ondan sorma gereği duydum (:
cnn34 kbraMutlu o şekilde geçiyo 6 haftalıksın şuan bende 9+4üm 9 haftalığım çünkü 10. haftamı henüz doldurmadım sende 7. haftanı doldurmadın 😊
cnn34 Turkolog12 evet bebişin kesenin boyuna göre değiştiriyolar 😊 sen bence iki günde bir kan vermeye devam et düzenli yükseliyo mu bi bak
Ipek1409 Ben Ekim 19 da kimyasal gebelik yaşadım ondan sonra Kasım ayında hasta olmadım kasım14 den sonra bebek denemeye başladık
kbraMutlu Ipek1409 belli olmaz kaç hafta olduğu onu kese de belli olunca doktor ultrasondan kaç haftalık olduğunu bilir
Ipek1409 @"kbraMutlu tekrar kimyasal gebelik olmasından korkuyorum o dönemde kan vermiştim sürekli sonra kendiliğinden düşük oldu değer zaten en yüksek 47 olmuştu daha çok yeni öğrenmiştim
kbraMutlu Ipek1409 o zaman bi an önce doktora gidin önceden öyle bi olay yaşadığınızı söyleyin ki tedbir alsınlar cnm
Turkolog12 cnn34 geçen haftadan beri veriyorum ilk 39.83 tü 3 gün sonra 193 oldu ondan 5 gün sonra 1913 oldu doktor artık gerek yok artış güzel kadın doğuma git dedi 😅 anca haftaya salıya alabildim hem biraz daha zaman geçmiş olur görürüz diye bakalım 🤷