Merhaba anne olmak isteyenler çok yıpranmış yorulmuş ama hala umudu olanlar 👏 öncelikle Rabbim isteyen herkese nasip etsin size çok zorlu geçen tedavi sürecimi anlatmak istedim umut olurum.belki
Ben pco hastasıyım hiçbir zaman düzenli adet göremedim bekarken annem hiç sormazdi ilgilenmezdi belki sorsa bı doktora götürse bu kadar uzun süre tedavi görmezdim.annem mesafeli olduğu için bende bişey diyemedim hatta bilmezdim adet duzensizliginin kötü bişey olduğunu evlendim eşimin ailesi yok maddi durum da pek iyi diyemem bebek istedik olmadı yemedik içmedik giymedik tedaviye başladık tabi ilaçlar çok pahalı devlet hastanesi bakmıyordu bile.mecbur özele o kadar saçma doktorlara o kadar çok para döktük ki hakkım asla helal değil çok sacma tedaviler uyguladılar tabi doktor bizde güvendik degistiremedik daha sonra pes.ettik çünkü ne maddi nede manevi hicnir şey kalmadı daha sonra çok iyi bir doktor bulduk gittik özel klinikti pahalı tabi doktor önce rahim filmi istedi eşimden sperm testi kan testlerini yaptı sonuçlar güzel dedi adet olunca ilaç tedavisine başladık ve ben ilk aydan hamile.kaldim o sıra tarla işi vardı adet günümü de bilmediğim.icin öğrendigimde 8 haftalikti 9 haftalık olunca doktora gittik kesenin bos oldugunu soyledi ve bana kızdı senin önce gelmen lazımdı yapmam.gereken bazı testler var demisti o an dünyam yıkıldı diyebilirim kan pihtilasmam varmış o yüzden boş gebelik olmuş kürtaj oldum 2 ay durdum aynı doktora devam ettim ilk ay olmadı çünkü ilaçlar çok pahalı geliyordu ve ben ilaca verdiğim paraya çok üzülüyordum ilk ay olumsuz sonuç aldık daha sonra eşim bı daha deneyelim dedi bende bu sefer son olsa da olmasa da kendi haline birakcam dedim tedaviler iğneler ilaçlar derken yine bir sürü para gitti zaten olmayacak diye ben siniri Stresi bıraktım beklemeye başladım ve adetimin olmadığını fark ettim Test yaptım.ve pozitif çok sevindim hemen doktora gittim kan pıhtılaşması için iğne başladık şükür şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadım 8 aylik olduk erken doğum riskim var sadece ve hergun dua ediyorum Rabbim Cope atıp dövüp öldürene değil de gerçekten çabalayana nasip.etsin benimki tam biraktigim anda geldi umarım herşeyini ortaya koyanlara her yolu deneyenlere Rabbim en kısa sürede güzel haberler almayı nasip etsin ❤️🙏