MslAknn Kızlar herhangı bı vıtamın kulanmıyordm doktordan ıstedım bunu verdı ıyımı kullanan varmı bebege kılo aldırıyomu veya anneye 😂😍
Asyaaa35 MslAknn kuzenim onu kullanıyordu gayette memnundu benim doktorumda elenatal verdi ben onu kullanıyorum bende memnunun
Melistosum Helpmee bende OMEGA Royal kullandım bir müddet sonra elenatal verdi doktor omagaya gerek yok dedi heralde içinde var diye bende bıraktım ama bir müddet kullandım
Minnakelifim03 MslAknn Helpmee Asyaaa35 EbrarLinaBebek Papatya-Kokusu MslAknn DilberK Aayyssuu benim vitamin degerlerim çok düşük folik asit demir b12 bunun için vitamin kullanılamaz ama belli bi ayda kullanılıyormus ne yapmam lazım nasıl yukseltebilirim. Şuan sadece folik asit kullaniyorum
EbrarLinaBebek MslAknn evet önceki Dr m decavit veriyordu 32 de doktor değiştirdim ve bebeğin kilosu gerideydi yeni Dr decavit yerine imom kullan dedi bebeğimin kg şimdi 1 hafta ileri geçti ama imom sayesindemi bilmiyorum çünkü aynı zamanda düzenli olarak avakado ve muz yemeye başladım beyaz ekmek yerine tam buğday yemeye başladım.
MslAknn EbrarLinaBebek Ben 32 Haftalığım1900 gram çıktı bebişim kilosunu ıyı ama doktor vitamin olarak bunu Önerdi😇
Aneebebek EbrarLinaBebek ben hem imom hem decavit kullanıyorum değerlerim çok iyi ama buna rağmen verdi
Papatya-Kokusu Bende bu hafta geçtim bu vitamine baska marka kullanıyordum o biraz ağır geliyordu bana bı daha iyi gibi bakalım kontrolde belli olacak faydası varmı
DilberK MslAknn ilk gebeligimde kullandim birsuru vitamin icinde imom omega da kullandim bebek 3550 gr dogdu ikinci gebeligim suan hic vitamin kullanmadim 33+6 yim 2305 gr
Aayyssuu MslAknn 12. Haftadan beri kullanıyordum canım 25. Haftada bıraktırdı doktorumuz 2 hafta öne geçmiş vitaminle alakalı mıdır bilmiyorum ama şuanda kullanamıyorum 😊💐
emelsena MslAknn ben onu kullanıyorum başından beri. Herşey yolunda gidiyor. Öyle ekstra kilo aldırıyor mu bilmiyorum valla. 😌
Defnemmmmmm MslAknn bende 2 ayımdan beri kullanıuorum bebeğe kilo yapıyormu hiç bilmiyorum 30 haftalık oldum bebeğin kilosu iyi şuanda doğumdan sonrada devam edicem doktorum öyle söylemişti
Seda9507 MslAknn en başından berri bende kullanıyorum ama bebeğe kilo aldırıyormu bilmiyorum şuan haftanız ile uyumlu gidiyoruz
sheyda1991 Ben şu an 20+3 üm. Decavit, coledan d3 ve fertamir kullanıyorum. Fertamirden önce de gyno ferro sanol kullanıyordum. Bana verilmedi daha acaba son trimesterde mi verilecek?
EbrarLinaBebek sheyda1991 canım bazı doktorlar vermiyor çünkü ilacı SSK karşılamıyor 80-85 arası fiyatı ama decavit ten daha iyi içinde omega 3 Vitamini de olduğu için Dr bunu tavsiye etti.
sheyda1991 EbrarLinaBebek Allah Allah. Ee zaten demir ilacımı da karşılamadı. Keşke bi sorsaymış yani eğer bu sebeptense vermemesi. Haftaya çarşamba detaylıya gireceğim bakalım o zaman sorarım doktora. Teşekkür ederim bilgilendirme için :)
Melissa95 MslAknn ben kullanıyorum gerçekten iyi bir ilaç 3. Aydan itibaren başladım son aydayım bizimki kilo aldı doğumdan sonrada kullanmaya devam edeceğim
Husna2734 Husna2734 Sabah alıyorum ben yok karnına ve tüp bebek dr veemisti tedaviden önce baslamistim 7 aydır kullanıyorum