elftrndmrci DogaCanan arayı en az 1 ay yapman lazımdı neden oldun dedi. Bende açıkcası boş bulunup sormamıstım. Sağlık ocağı hemşiresi bişey olmaz dediği için güvendim. İlk doz covid ve ilk doz tetanoz arası 20 gündü.
DogaCanan elftrndmrci 2 hafta yeterli dedi doktorum bana 2 hafta bırakacağım . Covid aşılarınızın arası kaç hafta 4 mü?
Mimik Ayni gun bile olabilir, sadece kol agrisi yaptigi icin daha az rahatsiz olmak icin arada 1 hafta olsun diyorlar… Benim ikisinin arasinda 5.ya da gun vardi…
Zehraspl aysenuv 2 hafta olmali ebemiz bana tetenoz vurdu 2 hafta sonra gel coviti vuralim dedi ama ben daha gitmedim biraz daha gecsin diye yarin gitcem
Mimik aysenuv biontec oldum… Hicbir yan etkisi olmadi, 2. Dozunda esimin atesi cikti ki o daha once covit gecirdigi halde… Ben hic covit germedim, 2 dozum da hic yan etki yapmadi… Ve 2 dozumda gebeligimde oldum… Sadece en fazla 3 gun suren kol agrim oldu…
Zehraspl aysenuv sonucta hem gebeyim hemde ikinci dozum olcak ikinci doz agir geciyo diyolar o yuzden riske atmayim dedim zaten gebelik canima okuyo bide dis cektirdim agrim var yarin nasil olcak hic bilmiyorum
elftrndmrci DogaCanan kovid zaten 1 ay aralık vermeden randevu sistemi açılmadı. Ben 2 ay sonra oldum onu da. Tetanozun ikinci doZunudA henüz olmadım. Doğuma yakın olcam onuda 🙈
Deletedmom_33 aysenuv 10 gün arayla yaptırdım ben. Ama bana sağlık ocağı doktoru covid 2. doz tetenoz 1.doz da aynı gün yapayım demişti kendi doktorum bebek için sorun olmaz dedi. Ama kol ağrısı ikisinde de fazla olur diye ara koydum ben. Tetenoz 4 gün sürdü ama covid 2.doz ağrı yapmadi