MihrimahVeAnnesiii aysenuv Doktor 1-2 hafta olsa yeter demişti . 2 hafta arayla vuruldum . Ama kimisi aynı gün iki aşıyı da vuruluyor . Doktorunuza sorsanız daha sağlıklı cevap alabilirsiniz
Oznurkk aysenuv 14 gün olması gerekir. Ben önce covid aşısının ilk dozunu oldum. 2 hafta sonra tetanoz oldum.
Ftsolgn aysenuv ben de garanti olması açısından 20 gün bekledim sağlık ocağında tetanoz aşısıni yapan ebe,aynı gün bile olabilirsiniz hem covid hem tetanoz u dedi ama çok guvenemedim😁
Seross10 aysenuv 15 gün ara bırakmam istendi doktorum tarafından iki dozda biontech oldum Hafta tetanoz 22. Hafta covid 25. Hafta tetanoz 28. Hafta covid şeklinde vuruldu
[silindi] aysenuv sağlık ocağı bir ay ara lazım dedi, doktorum birini bir koldan diğerini öbür koldan olabilirsin ama artık tetanoz oldurmuyorum ben dedi ve tetanoz yaptırmadım
elftrndmrci aysenuv 1 ay diyor benim doktorum. Ben iki aşınında ilk dozunu 20 gün arayla olmuştum doktor çok kızmıştı🙈 en iyisi doktorunuza danışın☺️
DogaCanan elftrndmrci neden kızmıştı kaç hafta olmalıymış .¿ covid aşısı arasından bahsediyordunuz demi.
elftrndmrci DogaCanan arayı en az 1 ay yapman lazımdı neden oldun dedi. Bende açıkcası boş bulunup sormamıstım. Sağlık ocağı hemşiresi bişey olmaz dediği için güvendim. İlk doz covid ve ilk doz tetanoz arası 20 gündü.