Ece06 ZeyooZ sana önereceğim sadece iki ürün var birisi LR kataloğunda satılıyor aloeweranın rolonu diğeri de trendyoldan temin edebilirsin tereson diye bi marka yıllardır kullanıyorum ben inanılmaz memnunum çevremdekilerede çok önerdim ve hepsi dua ediyor 😘🤗
Misozturk Nurce ywes rosherın urunlerınde aluminyum var malesef bende derınbır arastırma yapmıstım ve sebamed aldım cok memnunum hala daha kullanıyorum💕
Nurce Misozturk normallerinde var canım benim dediğim seri organik seri; bir gittiğinde sor istersen ..yoksa kullanmazdım bende 😉
Salmydessus ZeyooZ ben roll on yerine hamile kaldığımdan beri karbonat kullanıyorum cnm. Karbonatın içine bazen de limon kabuğu rendeliyorum. Tavsiye ederim Sebamedin de bir çeşit roll on u var zararsız sanırım. Araştırmak gerek
Yogurtlupilav Banada en normali sebamed gibi geliyor, memnunumda. Roll on a dikkat ediyoru. Fakat evdeki duş jellerini inceledim de geçen gün aman Allahım 😄
Salmydessus Codecheck info diye bir site var. Ordan baktığımda sebamed in fresh deodorant diye bir roll onu var tamamen zararsız görünüyor. Ne kadar doğrudur bilemem ama deneyebilirim. Farklı çeşitleri var yanlız doğruyu bulup almak gerekir. Ambalajları birbirine benziyor. Almancam olmadığı için yanıltmak istemem. Almanca bilen arkadaşlar varsa bakıp aytınlatabilirler bizi belki